dankawa123 Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 reprize fenomenale. am un TLR de 8 ani deja. poti sa mergi si batraneste si sportiv. consuma intre 4,5 si 8. nu simte deloc pasagerul. un pic cam scurtuta pentru binele ei. dar nu mi-a fugit spatele decat de vreo 3 ori, in anii astia.sau nu m-a chinuit talentul prea mult ) in rest, se mai blocheaza pompa de frana spate, ca se face mazga lichidul de frana. dar daca-l schimbi odat'pe an, n-ai probleme. rontaie cauciucul spate, cu o rata de fata-spate de 1 la 3. tre' semisinth, la ulei, ca are obiceiul sa patineze ambreiajul. de pui mana pe unul, asa de test, sa nu te iei dupa turometru. ca urca mai greu decat la un 4 in linie. te iei dupa vitezometru, sperietura e garantata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Motocicleta este https://www.olx.ro/oferta/vind-schimb-suzuki-tl-1000r-ID8ofvw.html...si nu stiu daca sa bat un drum pana la Braila sau nu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate