ccuculas Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 tura catre oriunde vezi cu ochii, d ar nu aproape Vreau sa plec de vineri și sa mă întorc duminică. Către oriunde, dar nu aproape. Mă tentează vreo 700-800 dus și tot cam la fel intors ul. Inclusiv Thasos poate fi o destinație sau Sapanta. Care are idei sa ridice mana sus. Merg cât de cât la consum, fără Chuck Norrisisme. Orice idee e binevenita. Am vstrom 650! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 m-ar fi tentat pe mine grecia dar nu weekendul asta, pe 26 iulie as fi vrut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccuculas Postat Iulie 17, 2014 Autor Share Postat Iulie 17, 2014 Poate merg și atunci... propune ceva concret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 (editat) Si eu plec undeva. Inca nu stiu unde. Vreau sa vad poate gasesc vreo intalnire de motoristi prin Ungaria. Edit (ma gandeam la intalnirea din Satu Mare, dar nu stiu sigur daca e sapt. asta) - Nu e, e la Arad... tura catre oriunde vezi cu ochii, d ar nu aproape Vreau sa plec de vineri și sa mă întorc duminică. Către oriunde, dar nu aproape. Mă tentează vreo 700-800 dus și tot cam la fel intors ul. Inclusiv Thasos poate fi o destinație sau Sapanta. Care are idei sa ridice mana sus. Merg cât de cât la consum, fără Chuck Norrisisme. Orice idee e binevenita. Am vstrom 650! Editat Iulie 17, 2014 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccuculas Postat Iulie 17, 2014 Autor Share Postat Iulie 17, 2014 La 10:30 plec de la petrom fântână miorita. probabil ajung la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate