foxbat Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 nu ploua. vik ? ready ? promit ca merg incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Si pe mine ma tenteaza o tura sa vad marea, dar ma gandeam la Alexadroupolis cu dus prin Stara Zagora/Komotini si intoarcere prin Svilengrad/Targoviste. Insa maine nu pot, ci abia duminica. Ce zici? Amani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 18, 2014 Autor Share Postat Iulie 18, 2014 ce sa aman ?daca e vremea aiurea..nu ma duc dar nu vreau altceva decat SV si sabla sau pe acolo am amortit pe canapea ( varadero ) si tamana ce m-am intors de unde vrei tu sa meri » Post actualizat in 19 Jul 2014 07:16cu scuze.tel meu a murit aseara impreuna cu mine ( el de la baterie, eu de la vin ) intr o ora plec . trec prin Ruse , silistra. shabla, baie, nani, maine repatrierea. doritori - omv 1 decembrie,aprox 11:30. » Post actualizat in 20 Jul 2014 05:47 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate