rat_jawa Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 era sa mi-o iau rau de tot in seara asta din cauza unui m*uist care a ishit de pe o strada laterala fara sa se asigure. Din nou, numai viteza mica (in jur de 50km/h) m-a salvat de la o tavaleala pe cinste.....am evitat shi am reushit sa culc motoru' pe o parte. Eu nu am nimic, motoru' are un crash bar harjait zdravan shi o toba putzin indoita. Cat despre conservar, tot el cu gura mare...Cand l-am intrebat ce a avut in bila aia goala pe care o foloseshte in loc de cap a fugit...nu am apucat sa ii iau numaru' da' era un opel vectra model 2005 sau 2006 gri petrol m-a ferit dumnezeu bafta shi asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 pacat ca nu i ai luat numerele ! martori nu ai ?poate au vazut ei numerele~! bine ca esti OK. ~ asfalt uscat si bulan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Daca nu exista contact... e mai dificil sa faci urmatoarele: Alo, buna seara, 112 ? Ma numesc ................... Am fost accidentat de un auto Opel culoare.. pe strada XXXXX din Constanta care a fugit de la locul faptei in directia .......... Sunt lovit si nu ma pot misca, am nevoie de asistenta medicala. Va rog opriti-l pe sofer. Poti sa faci si faza asta fara contact daca l-ai ferit pe meltean insa trebuie sa fii foarte convingator si sa ai si un dram de nesimtire in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 e o idee shi asta cu jucat teatru da' eu kiar nu shtiu sa joc teatru, shi pana la urma bine ca am scapat doar cu o sperietura zdravana shi cu motoru' cat de cat intreg ca nu imi venea sa repar a doua oara pe anu' asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Multa bafta in continuare . Sfatul meu (retine ca nimeni nu e perfect), ochii-n 4. Anticipeaza. Doar stii ca n-ai niciodata prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Bine ca nu ai intrat in el. Eu nu am putut sa-l evit si am iesit destul de sifonat si eu si motoru. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate