sohei Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 salutare prieteni ! am un bmw f 650 din 95 vreau sa imi schimb cei 2 rulmenti de la furca si nu stiu cotele .... si ce rulmenti sa pun ...originali sau ce gaseasc prin magazinele specializate ? va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imre Szilagyi Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 sal, ai nevoie 2 bucati din codul: bm31422345289 47.04ron cu tva cu tot bucata si e indicat sa schimbi si garniturile. daca ai nevoie o facem sa ajunga in 5-6 zile oriunde in tara www.autonet.ro cererea poti trimite la adresa moto@autonet.ro /index.php?...19685&st=70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat Decembrie 6, 2006 Autor Share Postat Decembrie 6, 2006 sal, ai nevoie 2 bucati din codul: bm31422345289 47.04ron cu tva cu tot bucata si e indicat sa schimbi si garniturile. daca ai nevoie o facem sa ajunga in 5-6 zile oriunde in tara www.autonet.ro cererea poti trimite la adresa moto@autonet.ro /index.php?...19685&st=70 multumesc si rulmenti de la roata fatza imi trebuie ...daca poti sa faci rost lasa-mi un nr de tel te sun si iti zic adresa si alte date de contact eu sunt din timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imre Szilagyi Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 sal, rulment roata fata: cod:bm31422314724 pretz: 32.82ron cu tva cu tot tot asa 6zile daca e posibil prin mail sa comunicam sau yahoo mess. Paptul ca esti din Timisoara nu e problema avem si acolo magazine, si parteneri. daca esti hotarat astept mailul tau pe adresa moto@autonet.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate