iosifnicu Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Domnilor am nevoie de camasa rulmentului cu ace din grupul ne MT.Orice informatie va fi apreciata. Butucul si acele le am noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Domnilor am nevoie de camasa rulmentului cu ace din grupul ne MT.Orice informatie va fi apreciata. Butucul si acele le am poate are gaspar,conctacteaza l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Domnilor am nevoie de camasa rulmentului cu ace din grupul ne MT.Orice informatie va fi apreciata. Butucul si acele le am noi. masori calea de rulare de pe butuc, rolele, si dai la facut una , cu rectificare , tratament termic si tot ce trebuie...trebuie sa intre cu strangere de 6-7 sutimi in carcasa transmisiei...rulmentul echivalent de dupa montare trebuie sa aiba un joc de 2-3 sutimi dupa montare ...Mai bine faci doua , una cu strangere mai mare , de 5 zecimi, pentru cand va trebui sa o schimbi pe prima si si va trebui strunjita/'aranjata carcasa.... Nu gasesti de cumparat , si chiar daca gasesti , doar ceva mizerie din teava de vie... Asta , daca vrei sa ai transmisie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate