Sari la conținut

iosifnicu

Membru
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de iosifnicu

  1. Salutari . Am dat de necaz! S-a stricat autobuzul . Problema motocicletei GL1500 ,1989 este data de uzura furcii de schimbare a vitezelor 4,5. Stiu ca este o problema clasica la acest model pina in 1997 ,cand ,se pare ca a fost rezolvata . Intreb daca exista cunoscatori ai acestui necaz si rezolvarea . Ma intereseaza in ce masura se potriveste o cutie de viteze (ambele trenuri de pinioane ) de la un model post 1997. Peste ocean s-ar gasi SH de la modele mai noi (SC34) tot de 1500, la un pret convenabil,toata transmisia . Mult mai convenabil decat pretul furcii, pinioanelor ,sincronului luate ca piese noi.
  2. Nu este graba . Sunt interesat . In limita disponibilitatii in timp , astept un mesaj de la tine pentru a stabili detaliile. Multumesc ! Gasim si o cale de revansa !
  3. Salut. Daca prin multimea pieselor de " prisos " exista un cilindru si o chiulasa pentru IJ 49/350 as fi recunoscator daca ar fi directionate catre mine . Multumesc pentru orice informatie !
  4. Nu are ce căuta la RAR cu ea. E concepută ca şi cal de povară pentru căruța. Pentru "stabilitate" s-a gândit omu' că e mai bine pe 3 roate. Cu distanța aia între roțile din spate cel mai bine este să nu incerci drumuri cu înclinare laterală. » Post actualizat in 24 Aug 2016 05:07 Omu' se pricepe la execuția de "tractoraşi" roşii.
  5. "ai circuitul de curent pentru auxiliare si circuitul pentru scanteie plus senzorul de descarcare bobina inductie" circuitul pentru scanteie este cel care lipseste . Acesta alimenteaza cu tensiune CDI-ul. Diametrul rotorului este destul de mare asa incat nu prea merg astea de scuter.
  6. Multumesc. Incerc sa lichidez solutiile de pe plan local. Sunt sigur ca exista. Apoi trec granita. Mai am rabdare.
  7. Mulțumesc pentru răspuns. Problema este mai complexă. Nu am această bobină. Un mecanic "priceput" a înlocuit-o cu una de Mobră sau asemanatoare. Nu are cum să functioneze cu aşa ceva din cauza dimensiunilor diferite.Aceasta din urmă,mai mică fiind nu închide circuitul magnetic şi implicit nu poate genera tensiune. Poza ataşata este luată de pe net. Este pentru informare. Sistemul este diferit față de 600,650 şi următoarele. Am să pun şi poze. » Post actualizat in 18 Aug 2016 06:35
  8. Va salut dragi colegi de forum. Va cer o mana de ajutor pentru rezolvarea unei probleme. Pentru DR-ul meu 500 din 1983 (stiu ca nu se incadreaza in categoria topicului) ,am nevoie de o bobina si anume bobina ce alimenteaza CDI-ul. Adresez intrebarea in speranta ca unul dintre voi are cunostinta unde as putea gasi un motor dezmembrat pentru aceasta motocicleta. Au fost cateva la dezmembrat pe olx dar au disparut. Sper ca nu la "fer vechi". Sper ca nu am poluat topicul cu interventia mea.
  9. Salut userii acestui topic. Sunt în căutarea unei bobine pentru un motor de DR 500. Şi anume bobina pentru alimentarea CDI-ului. Sper că nu am greşit cu această cerere pe acest topic. Dacă cineva mă poate ajuta,aştept mesaj.
  10. roata_spate_marauder_1.jpgroata_spate_marauder_2.jpg Roată spate de Suzuki Marauder pe 15". Pe asta am dat-o jos cu mânuţele mele de pe bascula Voshod-ului. Vine cu ax cu tot, este "bolt-on" dacă vă tentează aşa ceva. Janta este dreaptă. Pinion adaptat. Anvelopa părea să frece un pic în partea din faţă a basculei, a se vedea urmele relativ discrete de uzură pe anvelopă. Anvelopa este un Metzeler Perfect ME77 de 130/90-15 cu multă carne-n ea. 70 lei roata, 60 lei anvelopa Salut Interesat de roata. Un numar de telefon al proprietarului ar fi binevenit. Multumesc.
  11. Am cerc de aluminiu de MZ. Dacă nu mă însel chiar doua.Fac poză si trimit pe mail ,în zilele următoare.» Post actualizat in 15 Feb 2016 03:35 Ok.
  12. Cu o aripa modelul acesta ,daca aveti nevoie ,cred ca va pot ajuta.
  13. S-ar putea sa am ceea ce-ti trebuie : Cauciucuri scarite, mansoane ghidon, cilindru... Te informez dupa ce umblu prin fiare.
  14. Nimic despre pretentiile financiare ? Ar fi interesant de stiut. » Post actualizat in 27 Dec 2014 05:30 Ar fi interesant si daca se da pe bucati.
  15. Domnilor am nevoie de camasa rulmentului cu ace din grupul ne MT.Orice informatie va fi apreciata. Butucul si acele le am noi.
  16. Domnilor am nevoie de camasa rulmentului cu ace din grupul ne MT.Orice informatie va fi apreciata. Butucul si acele le am noi. » Post actualizat in 02 Aug 2014 07:52 Va rog sa stergeti topicul curent.Exista un altul pe aceeasi tema. Multumesc.
  17. Nu este disponibil. Am eu nevoie de el.Il asteptam de mult.
  18. Ai chef de gluma. A fost o improvizatie fara nici o functionalitate.
  19. Da-mi o adresa pe PM. Si un numar de telefon. Saptamana asta il vei avea. Numai bine. » Post actualizat in 29 Jul 2014 10:41 Intre timp 2 poze. » Post actualizat in 29 Jul 2014 10:42 Te mai intereseaza ?
  20. Daca-l coafeaza il trimit fara obligatii. Incerc si un transport gratuit. Numai sa zica si l-am servit. Deci Nea Victore...mingea e la tine.
×
×
  • Creează nouă...