Soft Enduro Monteoru Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 (editat) Ziua buna ! pe 13 septembrie 2014 propun sa ne intilnim din nou sa inchidem sezonul enduristic un bun prilej ptr socializare dar si sa vedem cine merge mai repede pe un traseu bine marcat si cine rezista la anduranta. ca noutate la clasa experti va fi riul de linga paducel pe unde a trecut proba speciala de la Mondiala riu ce va face parte din traseu aici vom posta arbitri ca nimeni sa nu o ia pe linga si cam tot ce oi gasi mai greu,la clasa Hobby preferati mei ca ei sint sufletul cursei traseul ramine la fel SOFT SOFT dar nu macadam ci enduro. Revin cu detalii ! Editat August 4, 2014 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 pam pam... prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 (editat) Veniiim.... Se stie... Sa curga berula... . P.S. Una dintre cele mai frumoase curse (traseu si organizare). P.P.S. R.I.P. Tauras. Editat Iulie 31, 2014 de lucihusky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat August 1, 2014 Autor Share Postat August 1, 2014 Se stie ! Fara numar !!!(benzi si concurenti) » Post actualizat in 04 Aug 2014 13:01 Bisoca 13 sept nu se tine am vb cu Stefan asa ca am pus eu pe 13 sep 2014, ne respectam calendarul. » Post actualizat in 27 Aug 2014 16:33 Un pic de meteo . Totul va fi bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giubi Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Expertii sa fie experti ... astept raul ala cu nerabdare ! ... sper sa batem iar recordul la prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat August 31, 2014 Autor Share Postat August 31, 2014 Este si riul si ceva extrase la experti la m ingreunat un pic.se lucreaza se lucreaza » Post actualizat in 31 Aug 2014 18:08 Ptr mai multe filmulete de pe traseu intrati va rog pe Facebook Soft Enduro Monteoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
garajclub Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 (editat) Si de la Bacau vine gasca mare! Si inchidem si sezonul dar dupa 21 sept Spor si vreme buna. Www.garajclub.ro/inscriere/ Editat Septembrie 4, 2014 de garajclub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 (editat) Demonul Sparge Piatra :-) Editat Septembrie 4, 2014 de tedted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 (editat) Multumesc Bacau !da Demonu o injura pina se sparge singura ,Am definitivat traseul la experti si avem un trak eu zic ca e destul de greu cu adevarat de experti asa ca aici nu e soft pastram doar clasa hobby la nivel soft.diferenta intre clase e mare nu are comparatie atit la hobby cit si la experti 2 ture o alimentare, start finis nu avem clasament dar o sa aiba fiecare un timp de start in functie de nr adica fiecare nr are ora de plecare cind termina vine la ,,arbitru,, si acesta ii ia finisul(ora de pargurgere a traseului,prima tura sau a doua)numai cine da doua ture legat primeste.....vedeti voi ce ?!?!?!la fata loculi.let raceeee! Editat Septembrie 6, 2014 de teodaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joli Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Baieti de la CRAIOVA prezenti si ei in mare parte ... uni au pisici ... catelusi .. purcelusi ... din pacate trebuie sa ramana cu ei acasa ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Va astept !!!!azi am terminat experti si parerea mea este ca e deajuns ptr un expert.eu am dat o tura si am abandonat la a doua dar eu nu sint sportiv dar ptr clasement voi dati 2 si hobby tot 2 nu uitati de benzina 5L.la Cp 1 avem apa redbull si in premiera Bereeee fara alcool logic . » Post actualizat in 10 Sep 2014 18:26 Sa nu ne ratacim. » Post actualizat in 10 Sep 2014 18:30 Cupele. » Post actualizat in 12 Sep 2014 13:56 Sintem gata ptr miine! Editat Septembrie 8, 2014 de teodaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 In ce ordine s-au intors oamenii din padure? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate