crinec Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Salut, Planuiesc sa fac un traseu mai lung dupa mijlocul lunii septembrie: Romania(Bucuresti) - Serbia - Muntenegru - Croatia si retur Traseul si opririle peste noapte sunt flexibile - le putem detalia mai tarziu. Se baga careva? cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Isah Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Salut, Am fost pe acelasi traseu cu ony81 acum 2 asptamani si a fost foarte misto. Perioada mi se pare putin cam scurta, avand in vedere ca sunt multe locuri frumoase de vazut si destule locuri dragute de pus cortul. Cazarea pe al sarbi e intre 10-20 euro cu mic dejun . Daca mai pot sa te ajut cu info, te rog sa imi spui. Asfalt uscat in tur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinec Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 Salut, Am fost pe acelasi traseu cu ony81 acum 2 asptamani si a fost foarte misto. Perioada mi se pare putin cam scurta, avand in vedere ca sunt multe locuri frumoase de vazut si destule locuri dragute de pus cortul. Cazarea pe al sarbi e intre 10-20 euro cu mic dejun . Daca mai pot sa te ajut cu info, te rog sa imi spui. Asfalt uscat in tur. Multumesc Isah. Durata si perioada calatoriei se pot discuta de asemenea. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 am vrut si eu sa mai fac o data traseul asta in sepembrie... vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate