ianachim Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 care bagi o tura rapida pe cheia cu plecare azi la10.30 din bucuresti ca de maine iar incepe nebunia pe strazi iar in whend ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 asteapta-ma in OMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 14, 2014 Autor Share Postat August 14, 2014 pe stanga sau pe dreapta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 pe stanga sau pe dreapta..... in OMV, nu in strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 14, 2014 Autor Share Postat August 14, 2014 (editat) in OMV, nu in strada eu am ajuns sa ma uit dupa un 4x4 sau dupa un 2x2..... cu ce vii???? ps. ne oprim sa faci poze la pasarici??? sa stiu daca imi iau TANGA ori ba ca acum transpir mult si nu vreau sa ma roada..... Editat August 14, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 hai ca nu-ti mai trollez inutil postul drum bun, si grija la retardati )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 hai ca nu-ti mai trollez inutil postul drum bun, si grija la retardati CIORI )) am editat eu putin postul. se pare mai nou ca tre sa avem si alte griji, si trebuie sa ne apucam si de arte martiale ca sa supravietuim in tara asta de C A C A T! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 eu am ajuns sa ma uit dupa un 4x4 sau dupa un 2x2..... cu ce vii???? ps. ne oprim sa faci poze la pasarici??? sa stiu daca imi iau TANGA ori ba ca acum transpir mult si nu vreau sa ma roada..... Asta este inceputul unei frumoase prietenii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Asta este inceputul unei frumoase prietenii.... putem fi trei,sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 putem fi trei,sa stii Ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 14, 2014 Autor Share Postat August 14, 2014 alooo...... pentru grupuri folositi alt topic mi am vazut de drum singurel cum bine imi sta deja dn1 e cu distractie am bagat campina unde aveam treaba valea doft comarnic buc deja spre munte era ceata nu se vedea nimic asa ca nu avea sens sa i dau gaz in bermude .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate