FiliptheGreat Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Ce ziceti dragii mei, un weekend in Vama? ultimul pe anul asta poate... Ne intalnim in Contantza la intrare Vineri seara si defilam pana in Vama... cazarea nu cred k e problema iar distractia este garantata!! Astept mesaje.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Salut! M-as baga cu mare drag. Astept sa rezolv cu inmatricularea(au expirat rosiile) apoi dau de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FiliptheGreat Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 (editat) Salut Ma bucur sa aud ca mai e cineva, si eu abia o inscriu pe a mea Marti Tinem legatura. Eu plec sigur din Galati Vineri dim devreme; doar daca ploua ma intrept catre Vatra Dornei la adunare. Dar Vama pentru mine e pe primul loc Editat August 29, 2014 de FiliptheGreat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 este o idee buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate