Sari la conținut

FiliptheGreat

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FiliptheGreat

  1. Salutare Pentru Septembrie este cine interesat sa mearga in Grecia pe 2 toti?
  2. Orice tura facuta fara cap... Este un fiasco! Inainte de plecare se stabilesc anumite reguli, cine nu le accepta nu merge. Eu am facut cateva calatorii in grupuri mari si au fost super! Se stabileste liderul grupului si asa nu exista probleme. Nu este acesta un motiv pentru care sa nu mearga motociclistii in grupuri pe distante lungi, sa fim seriosi, e o prostie sa gandesti asa si sa nu mergi... » Post actualizat in 06 Jun 2015 04:56 Hallo bikers!!!! Am vazut ca popunerea mea nu prea a avut succes pana acum asa ca vin cu o mica rectificare a traseului, perioada ramanand deschisa si de stabilit de comun acord cu cei interesati. (Dupa 15 Aug ) Traseul initial trecea prin Turcia, am zis sa scot aceasta destinatie din proiect si sa lasam doar Grecia. Plecare din Galati , trecere prin Bulgaria si spre sudul Grecie urmand sa urcam catre nord pe marginea coastei vestice, apoi spre casa mergem prin Sofia, prin centrul Bulgariei. Voi atasa in curand si o harta cu traseul propus. Bugetul il stabilim impreuna, cazarile si pregatirrile la fel vor fi stabilite intre cei participanti. Cei interesati trebuie sa isi anunte participarea cel tarziu pe 15 Iulie. Civilized Bikers ONLY
  3. Irlanda nu stiu daca se merita, scotia este superba doar ca vremea e foarte imprevizibila... Orikm mai mult ploua decat nu... Eu nu sunt fanul plimbarilor pe motor in UK...
  4. Ar fi p mare placere, in august vreau si eu. pacat ca pana acum nu prea am persoane interesate... Oricum te voi tine la curent. Sper sa iti mearga totul confirm planului si sa reusesti cu bine ceea ce ti-ai propus Daca totul va fi bine ne vom vedea si cunoaste totodata la vara ! Calare pe motoare!!!!
  5. super tare, Multa bafta Poate reusesc sa starng o gasca sa venim sa te vizitam! Poza de grup
  6. Lancelot eu locuiesc in Anglia, mi-ar fi placut sa vin dar...nu am cum pana la vara
  7. salut Iulian si eu pregatesc ceva asemantor doar ca ma gandeam la turul greciei si o trecere prin turcia... 14 zile Turul italiei l-am facut cu masina si credema ca nu iti ajung 14 zile daca pui la la socoteala ai drumul dus intors din romania. Lasa italia prr la anul si ne organizam mai bine iar anul asta hai cu mine in Grecia. Ce zici?
  8. Howdy Bikers Dupa cum am promis , am revenit sa mai postez ceva despre traseul meu si cate va planuri Am atasat patru harti cu traseul in mare... dupa cum am spus nu sunt fixat pe el. Ideea este sa fim cat mai multi, nu conteaza daca ne cunostem sau nu, suntem motociclisti si avem o pasiune comuna, trebuie sa ne cunostem...altfel vom fi calareti singuratici. Trebuie sa avem incredere unul in celalalt si sa dovedim respect pentru cel de langa noi. This is the biker spirit !!! Tocmai asta vreau sa promovez dupa aceasta calatorie!! Mersul in grup este ideea....vom stabili de la bun incepup opriri si popasuri, stati linistiti ca nu vom face etape mai lungi de 100km fara pauze...vor fi poze de facut, glume de spus.... De aceea am spus 2 sapt... Ok , acum s-ar putea sa mearga si sotia mea cu masina din urma, asta daca ar mai fi alte domnisoare sau domne (partenerele voastre) care ar fi dispuse sa faca acest traseu in masina si nu pe motor. Ar fi 3 locuri libere in masina. Traseul ar avea undeva la 7000km realizabili in 2 sapt cu usurinta. Nu vreau sa merg in Vestul Europei deoarece sunt efectiv satul de el. Germania si Austria sunt superbe dar trebuie sa trec toata Romania si Ungaria... (Sunt din Galati) Trasee fumoase sunt si pe sud si nord de Romania... dar Grecia pe motor este superba... Acum Sukhoi are dreptate intr-un mare fel, de aceea fiecare merge in acest trip pe raspunderea lui....se strica... il ajutam cu ce putem dar nu stam dupa el daca nu mai poate continua. Il lasam in prima localitate....Starea tehnica a motorului va priveste, nu ne luam angajamente de a raspunde de nimeni...Face unul pana, il ajutam, il asteptam dar nu reparam motoare sau pierdem timp pentru motoare stricate...fiecare se pregateste cat mai bine. Cat despre moto Roker Inka nu am vazut Europa...Mersi de invitatie dar peste cativa ani sigur te voi insoti. Ok Acum Voi!!!!!!
  9. Va salut! Filip 34 ani riding a Honda Shadow custom 750cc Caut tovarasi pentru o calatorie intre 20 aug si 15 sept care sa dureze undeva la 14-20zile. Ma gandeam la un traseu pitoresc, deosebit pentru peisaje. Sunt si fotograf amator si vreau sa fac un album frumos din aceasta calatorie. Un traseu la care ma gandeam ar fi Romania Bulgaria Grecia Turcia si retur dar nu pe acelasi drum... Cazare ieftina inclusiv la cort, sa vizitam diferite obiective si foarte multe poze . Traseul are ca scop descoperirea naturii si va deveni o poveste de calatorie publicata in cateva ziare locale si reviste moto! Civilised Riders only! Astept sugestii si persoane interesate!
  10. Salut Ma bucur sa aud ca mai e cineva, si eu abia o inscriu pe a mea Marti Tinem legatura. Eu plec sigur din Galati Vineri dim devreme; doar daca ploua ma intrept catre Vatra Dornei la adunare. Dar Vama pentru mine e pe primul loc
  11. Ce ziceti dragii mei, un weekend in Vama? ultimul pe anul asta poate... Ne intalnim in Contantza la intrare Vineri seara si defilam pana in Vama... cazarea nu cred k e problema iar distractia este garantata!! Astept mesaje..
  12. Salutare. Nu stiu cam la ce buget se ridica... inca nici nu am un traseu exact... ma gandesc ca ar fi undeva la 500euro... ideea af fi sa nu dormim in fiecare seara la cort....sunt locuri unde putem dormi si manca foarte ieftin. Eu am o Honda Shadow si nu sunt vitezoman deloc. Daca. vreti o calatorie in viteza nu sunt omul potrivit Dar va ajung din urma
  13. Frati Bikeri: In Semptembrie doresc sa dau o tura prin frumoasa noastra Romanie cu Shadow-ul meu, vreau sa cuprind trasee cum ar Transalpina si Transfagarasan apoi sa vizitez cateva Manastirii, Cetati.. locuri de interes turistic... sa poposesc in sate uitate de lume si sa respir aerul padurilor din Suceava si Maramures, apoi incet sa ma cobor prin Cluj unde dupa ce mai gust o Tzuica ma indrept catre Dunare si pe malul ei ma indrept catre Marea Neagra... O sa fie o aventura frumoasa si un album plin de amintiri de neuitat, dar o poveste are nevoie de personaje.... sunt disponible cateva roluri, Se baga cineva??
×
×
  • Creează nouă...