foxbat Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 daca e marti e belgia. asa era filmul daca e sambata e bulgaria. varadero. one night ( nu standing ) mi e dor de kamenitza , pacat - nu e e in vama unul cu dozator dar rezolvam bac, silistra. sau ruse - siliistra. pustiu, curbe, asflat misto. dobrici..si ..ma mai gandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 eu stiam ca mai e si 31 august.. just sayin' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Foxbat vrea sa stea 2 zile pe la bulgari si nu a stiut cum sa ne spuna )) Se preface ca nu stie cate zile are luna august.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 31 e ultima zi de august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 ok, rog un moderator sa schimbe titlul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 ramai este noapte la dobrich? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) Daca veniti cu varadero Dle vulpoi va sfatuiesc sa alimentati cu kerosen poate asa o sa mai aveti putin zvic . Editat August 29, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 mAINE, BUCALE, RUSE SILISTRA. ETC. » Post actualizat in 29 Aug 2014 20:31@ vik kerosen bagi tu la matrafoxu' ala racit cu aer , sa si mai ia vant maine sa te vad, de nu rup asfatul cu cardanu' tau ok, nani prin zona topola etc. plaja, relaxare, betiveala si liniute. macar cand sunt varadero sa castigi . PS vezi ca am 24 l rezervorul, daca ramai fara te ajut PPS nu o lalai pe drum stii tu ianachim style Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate