Sari la conținut

Vreau sa merg la salonul moto Intermot - Koln


viorel_dumitru
 Share

Postări Recomandate

Da, vreau sa merg la acest salon. Am vazut in sectiunea diaspora, ca vreo cativa useri din "afara" vor merge. Din Romanica nu merge nimeni? Vreau sa merg sa stau acolo 3 nopti ca sa am 2 zile intregi sa admir salonul (din ce am citit pe celelalte topicuri o zi nu iti ajunge). Poate mai vizitez si ceva din oras.

Exclus sa merg cu motorul (cu ce am eu, mi-ar trebui 4 zile sa ajung acolo + 2 acolo + 4 sa ma intorc). Cazare + mancare pe 10 zile ma omoara.

Ma gandesc la doua modalitati:

1. Sa apelez la o agentie de turism cu ceva gen citybreak. Zbor cu o companie low cost, dureaza 4 zile, adica exact 3 nopti, cat vreau eu.

2. O firma de transport cu autocarul (gen Euroline) si sa caut un hotel ieftin acolo.

3. Ar mai fi o solutie daca ne-am strange mai multi (3-4) si am merge cu o masina. Eu personal as merge cu masina mea daca as mai gasi 3-4 persoane cu care sa impart benzina. Acolo iar sa gasim un hotel ieftinache ... si gata. Desi cu asigurari, rovinete s-ar putea ca nici solutia asta sa nu fie ieftina.

Daca mai aveti si alte solutii ... sa le scriem aici. Eu cred ca 90 % voi merge. Insa vreau sa gasesc ceva mai low cost, sa nu bag o gramada de bani.

Mai ar fi careva amator?

Editat de viorel_dumitru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intra pe booking si orienteaza-te de preturi. Inca mai gasesti la preturi decente, mai ales daca imparti camera cu cineva. In perioada targurilor mai ales de anvergura asta e f aglomerat si preturile sar bine. Nu cauta langa targ, ca mori de nervi ce preturi sunt.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

 

Mai este cineva interesat aici pe forum de aceasta plecare, poate va intalegeti, link cu discutia.

 

/index.php?/topic/717425-hai-la-intermot-fetili/&do=findComment&comment=3825108

 

 

Amandoi userii pomeniti de voi sunt din diaspora. Unul e din Belgia altul e din Germania. Deci mai greu sa te sincronizezi cu ei. Am zis sa facem un topic pentru cei din Romanica, poate sunt si doritori de aici ... Nu avea rost sa intru pe acele topicuri, acelea sunt pentru cei din diaspora.

» Post actualizat in 01 Sep 2014 15:24

Gata. Am reusit. in conditii ultra low cost. Deci:

Transport 104 euro (cu autocar Euroline);

Cazare 3 nopti 154 euro la hotel Burns fair & more. HOTELUL ESTE LA 800 de metrii de expozitie.

Deci cu 258 de euro (1135 lei mai exact) am rezolvat. Ramane sa vad cat dau pe mancare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anul acesta vreau sa vad salonul moto din Koln. Am decis ca vreau sa stau 3 nopti in Koln. Calatoria am vrut sa o fac cat mai low cost, asa ca am ales transport Romanica-Koln cu autocarul (104 euro) si cazare la un hotel mai low cost. Am gasit (mai bine zis d-na de la agentie a gasit) un hotel la 800 de metrii de expozitie: Burns fair&more. Trei nopti, 154 euro. Acestea sunt fixe, deja le-am platit.

Planul meu: plec pe 1 octombrie (miercuri) joi sunt in Koln. Vineri sambata vizitat salon si Koln. Practic am doua zile intregi. Duminica plecat inapoi acasa.

Am si eu ceva intrebari:

1. Cu ce pot ajunge de unde ma lasa autocarul (gara centrala Hauptbahnhof, Bushbahnhof, Bussteig 5) la hotel (Adam-Stegerwald-Str 9 1063 Koln)? Google spune ca ar fi 5,5 km. Daca iau un taxi cat imi ia? Sau exista ceva autobuze/metrou?

2. Aproximativ, la cat sa estimez mancarea pe zi? Cam cat costa o masa in Koln? Exisa ceva supermarketuri in zona?

Multumesc anticipat de raspunsuri.

Editat de viorel_dumitru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Care a fost moderatorul care a luat topicul de pe forumul regional al userilor din Germania si l-a pus aici? RAU A FACUT. Am postat special acolo pentru ca erau niste informatii pe care numai cineva care traieste acolo mi le putea da. Daca l-a unit, topicul aici se ingroapa. Nu am nici o sansa sa aflu raspunsurile la intrebari. Uf ... si se mai spune ca comunitatea de motociclisti se ajuta.


» Post actualizat in 03 Sep 2014 16:21

Intra pe booking si orienteaza-te de preturi. Inca mai gasesti la preturi decente, mai ales daca imparti camera cu cineva. In perioada targurilor mai ales de anvergura asta e f aglomerat si preturile sar bine. Nu cauta langa targ, ca mori de nervi ce preturi sunt.

Nu neaparat. Am gasit la 800 de metrii de targ, trei zile la 154 de euro. Zic ca nu e mult pentru Germania.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...