RaduDaniel Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Salutare tuturor,acum ceva timp mi-am achiziționat o mobra(titlu),o folosesc la plimbări prin pădure,drumuri forestiere.Ce e bun si ce nu e bun la ea?Mentionez ca am 15 ani,175cm înălțime si 65 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Faina motoreta. Sa iti cumperi echipament complet daca nu ai si sa nu o conduci pe drumurile publice pana nu obtii permisul ! Bafta si s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduDaniel Postat Septembrie 4, 2014 Autor Share Postat Septembrie 4, 2014 Salut,multumesc,nu stii unde găsesc ceva armura second hand?Ca pantaloni cizme si casca am :dd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Salut,multumesc,nu stii unde găsesc ceva armura second hand?Ca pantaloni cizme si casca am :dd Pai cand vine vorba de articole SH cauti pe net: - site-uri de comert online(olx, okazii) - Bikeshop.ro la sectiunea de echipamente - aici pe motociclism.ro sunt sectiuni si topicuri pentru vanzarea de echipamente cum ar fi: /index.php?/forum/21-echipamente-de-protectie/ P.S. Nu uita de manusi in cazul in care nu ti-ai cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduDaniel Postat Septembrie 13, 2014 Autor Share Postat Septembrie 13, 2014 am avut 3 etx- tuareg 350, (una de 125 si un pegaso 650) mie unul imi place aprilia, cutia lucreaza atat de frumos,fara troncaneli,cum rar gasesti pe la japoneze (mai ales in treapta 1 si 1-2 ..) chiuluasa destul de bine facuta,cureaua o schimbi in 5 minute,si daca se rupe nu face poc nimic in motor ,ca la altele ... trage bine,nu consuma mult,in schimb greoaie - probleme cu bendixul,aprinderea - statorul,acces greu la carburator,greu gasesti piese pentru ea,la fel si telescopul spate,arhicunoscut ca boala modelului respectiv .. daca e ok si achizitia ei nu a insemnat o avere n-ai pentru ce te necaji. s-o stapanesti sanatos! Salut,am reușit sa o trantesc de câteva ori si am îndoit rezervorul si ghidonul,ceva soluții? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduDaniel Postat Septembrie 13, 2014 Autor Share Postat Septembrie 13, 2014 Pun niste poze,sa îți faci o idee,nu știu exact ce model de rezervor e » Post actualizat in 13 Sep 2014 10:11 Unde găsesc ghidon nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduDaniel Postat Septembrie 13, 2014 Autor Share Postat Septembrie 13, 2014 In interior sa lovesc? » Post actualizat in 13 Sep 2014 12:46 Niste poze cu motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduDaniel Postat Octombrie 28, 2014 Autor Share Postat Octombrie 28, 2014 cumpar ghidon pentru motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate