kaiten Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Salutare, Cu titlu de concediu pe anul acesta am facut o tura de 2 saptamani (13 zile mai precis) de la Bucuresti spre nordul Romaniei, apoi Budapesta, Timisoara si inapoi spre Bucuresti. Poze: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.750815898298123&type=1&l=2f05a0ec64 un scurt filmulet: Asfalt uscat (desi se apropie toamna), Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduDaniel Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Ati trecut si prin Lipova,cu ce parere ati ramas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Septembrie 4, 2014 Autor Share Postat Septembrie 4, 2014 In Lipova este secventa cu panglica aia care se desface singura? Daca da nu mi-a lasat amintiri foarte placute, am trecut in mare viteza prin oras incercand sa gasim iesirea, GPS-ul nu prea colabora si multe strazi erau inchise din cauza lucrarilor. Pana la urma ne-au ghidat niste oameni, am iesit pe drumul cel mai scurt si nu ne-am uitat inapoi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduDaniel Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Motocicletele voastre nu prea au ce caută pe acolo,poate face primăria un proiect prin care sa facă orașul un traseu de motocross:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate