vintze Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Sâmbătă, 13 septembrie, se împlinesc 7 ani de la tragicul accident din calea Plevnei care ni i-a răpit pe dragii noștri, Traian și Ela. Vă invităm să-i comemorăm împreună, să vă turati motoarele în memoria lor. Slujba de pomenire va avea loc la cimitirul Adormirea Maicii Domnului din Calea Giluești la ora 11.30, apoi ne vom deplasa în Calea Plevnei pentru a aprinde o lumânare iar apoi vom gusta ceva în amintirea lor, pe motoare, în fața casei pe strada Agnita la numărul 18. Vă așteptăm cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Au si trecut 7 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISHULIK Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Avand in vedere ca traian m.a inscris la scoala moto cu o seara inainte de accident nu am cum sa ratez aceasta ocazie ...deci voi fi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Au si trecut 7 ani... nu pot sa cred ca au trecut atati ani ...... PACAT!!!!! soferul de camion si o mai aduce aminte...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Luase motocicleta cu o zi inainte, adusa de el din Reghin, pe o ploaie torentiala, atatia km. M am intalnit cu el a 2a zi, in ziua accidentului, radia de bucurie, i a dat o cheie, o turatie, doua si a oprit o, mi a zis ca e benzina scumpa si ca si a dat toti banii stransi pe motocicleta si ca nu mai are un leu si ca ar vrea sa iasa pe seara la plimbare cu Ela. Si au iesit Eram la munca si m a sunat sotia care mi a spus ca Traian si Ela nu mai sunt printre noi, am sunat niste prieteni comuni care mi au confirmat: Un sofer de camion, ne a omorat prietenii !!! Editat Septembrie 9, 2014 de Ady_R_001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate