andrei_97and Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 salut am 2 aprilia leonardo de 150 si 250 cmc. Ce parere aveti sunt bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutz90 Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 fain rau scuterul... si ai si grija de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 mie imi place ala de 250 da trebe A asa k m-as multumi si cu ala de 125 acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 salut am 2 aprilia leonardo de 150 si 250 cmc. Ce parere aveti sunt bune? vezi unde il parchezi (pe ce) sa nu iti iei amenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_97and Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 mie imi place ala de 250 da trebe A asa k m-as multumi si cu ala de 125 acum da-mi si mie id tau poate iti trim ceva poze cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dRR Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 care e viteza maxima la cel de 250 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 sa le stapanesti sanatos si... sa pui mai multe poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 sa aveti cati mai multi km impreuna fara probleme si accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 salut am 2 aprilia leonardo de 150 si 250 cmc. Ce parere aveti sunt bune? misto...sa le stapanesti sanatos si fara incidente..........de curiozitate:cel de 250 cm cat consuma si cat merge maxim?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 cat porti la pantof? au trecut 6 luni de cand a postat baiatul ala , are 4 posturi e CLAR ca nu mai intra p-aici ...dar e bine ca tineti topicul up , mai puneti un post la socoteala ... PS : @baiatul care zboara : fuge 150 max si consuma max 6... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 si ce crezi ca ma uit cand a postat el ? eu am gasit topicul-up....si tu ce ai postat:"fuge maxim atat,consuma maxim atat"....inutil......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 si ce crezi ca ma uit cand a postat el ? eu am gasit topicul-up....si tu ce ai postat:"fuge maxim atat,consuma maxim atat"....inutil......... Dupa ce ca iti raspunde mai incepi sa tipi ...p`aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 hmm..nici nu ma uitasem la data... dRR dc ai "redeschis" topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 si ce crezi ca ma uit cand a postat el ? eu am gasit topicul-up....si tu ce ai postat:"fuge maxim atat,consuma maxim atat"....inutil......... pai ba tristule , n-ai intrebat tu cat consuma si cat fuge cu 2 posturi inainte? v-a cam afectat caldura ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 pai ba tristule , n-ai intrebat tu cat consuma si cat fuge cu 2 posturi inainte? v-a cam afectat caldura ma... In primul rand:nu vorbi cu mine cu "tristule" ca nu ne cunoastem si nici eu nu tin minte sa te fi facut pe tine in vreun fel si 2:nu ai dat un raspuns la obiect ;nu inteleg de ce unii de pe forum se transforma in "jandarmi" de posturi si topicuri,pana la urma ce se intampla se umple serverul sau ce ?? ..in fine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 In primul rand:nu vorbi cu mine cu "tristule" ca nu ne cunoastem si nici eu nu tin minte sa te fi facut pe tine in vreun fel si 2:nu ai dat un raspuns la obiect ;nu inteleg de ce unii de pe forum se transforma in "jandarmi" de posturi si topicuri,pana la urma ce se intampla se umple serverul sau ce ?? ..in fine.... sincer...te-a afectat caldura? de curiozitate:cel de 250 cm cat consuma si cat merge maxim?? de intrebarea asta a ta ce zici? eu ti-am raspuns la intrebare in primul post , LA INTREBAREA TA ... dupaia tu zici ca am postat DOAR viteza maxima si consumul.."inutil" ... pai daca asta ai intrebat ce era sa raspund, ce mi-a picat la BAC azi sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate