Lancelot Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 (editat) Azi m-am hotarat. Asa deci si prin urmare: Luni, 15.09.2014: plecare spre Thassos, cazare 4 nopti in Panagia la Hotel Hermes (15.09-19.09). Vizitat obiectivele turistice: Amfiteatrul si plaja de marmura, etc. Luat cat se poate de multe carciumi la rand, cu mancare traditionala: vizita la Taverna Lambiris din Theologos, etc, etc. Vineri, 19.09.2014: plecare spre Samothrace, luat ferry de la Alexandrupolis, la orele 18.00. Cazare 3 nopti in Therma, Pensiunea La Kastania (19.09-22.09). Excursii: Sanctuarul Marilor Zei (leaganul misterelor eleusine), Biserica crestina din sec. V-VI, Castelul Gateluzzi (1431-1432) si la Cascadalele Fonias si Kremasto. Dat iama prin carciumile din Therma si Kamariotisa: mancat si baut pana cadem lati. Luni, 22.09.2014, ne luam adio de la centrul religios al lumii trace. Plecare la ora 19.00 cu ferry catre Alexandrupolis. Cazare la Hotel Aphroditi. Marti, 23.09.2014, plecare spre casa. Prin urmare si-asa deci: Suntem 4 motoare: un Kawasaki VN 900, o Honda VT 1100 Shadow ACE, un V Strom de 1000 si un V Strom de 650. Post Scriptum: In caz ca se mai gaseste vre-un traznit care sa ne urmeze, de specificat ca mai sunt locuri disponibile pentru cazare in locatiile sus-mentionate. Editat Septembrie 12, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 In Samothraki, nu ratati taverna cu caprite (Karydies). Ma bate gandul sa ma intorc in toamna intr-o tura scurta doar pentru capra cu sos de rosii si feta cu legume la tigaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 13, 2014 Autor Share Postat Septembrie 13, 2014 Multumesc pentru sugestie. Pai vino cu noi sa mancam impreuna capra aia. Sau e prea din scurt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Din scurt, ca m-am pus si eu pe treaba... Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate