jinxy Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Cine nu a facut niciodata target fixation sa ridice manaaaaa suuuus................ mda, ma gandeam eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Este considerat cel mai sigur scaun pt copil. http://cybex-online.com/ro/carseats/sirona.html si asta e interesant,de 2 ori mai scump ca cel care il ai tu cred. O sa iau si eu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadDoC Postat Septembrie 15, 2014 Autor Share Postat Septembrie 15, 2014 Eu am cybex pallas 2 fix. Este destul de scumput si poate fi folosit pana la 12 ani. Sirona este undeva pe la 1800 iar pallas 2 pe la 1400 deci da este mai scump. Ma bucur ca a iesit ceva bun din topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 da,chiar vroiam sa zic asta.o sa ma duc cu micul motociclist sa le probam.e interesant si sirona pana la 4 ani,dar vad ca pallas se poate folosi de la 9 kg la 36kg.deci cum ai zis tu undeva la 12 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 (editat) De la "aproape accident" la refulari la aratat cu degetul la scaune pt copii... isi respecta statutul de forum On topic: pe ce forum sa intram noi motociclistii sa injuram conservarii care intra peste noi in trafic? (trebuie unul incapator) Editat Septembrie 15, 2014 de ubermuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 pai asa mai aflam una alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 On topic: pe ce forum sa intram noi motociclistii sa injuram conservarii care intra peste noi in trafic? (trebuie unul incapator) E bucata aia cu 'patanii in trafic'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 E bucata aia cu 'patanii in trafic'. Pai acolo noi scriem, noi vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Pai nu ne baga nimeni in seama pe strada, dapai pe alte forumuri, asa ca o tinem 'local' si noi Mai injuram, ne mai trece. Ca tot ziceam ca nu am mai avut evenimente in ultima vreme, azi era sa intre in mine o tuta care vorbea la telefon si a scapat volanul din mana, dar telefonul nu l-ar fi lasat jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate