Sari la conținut

MadDoC

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    andrei_nicolescu21

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Inca nu am!
  • Numar Moto
    PH ??

Vizitatori Recenți Profil

293 citiri profil

MadDoC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu am cybex pallas 2 fix. Este destul de scumput si poate fi folosit pana la 12 ani. Sirona este undeva pe la 1800 iar pallas 2 pe la 1400 deci da este mai scump. Ma bucur ca a iesit ceva bun din topicul asta
  2. Fetita sta in scaunul ei, un scaun considerat a fi foarte bun de la Cybex fara centuri dar cu o perna in fata. Asa este conceput scaunul. Multumesc asemeni daca este cazul! Legat de postarile de mai sus, ori unii sunt avizi de subiecte tari si poate simt o dezamagire cand nu citesc in aceasta arie de vreun accident, ori sufera de plictiseala crunt de tot si simt nevoia sa se bage in seama. Cat de tampit sa fi sa spui ca as cauta compatimire? Eu ca nu l-am daramat pe-ala si am anticipat o situatie periculoasa mergand mult in dreapta si incet, ceea ce probabil i-a salvat viata? Cu riscul de a fi avertizat/sanctionat esti idiot rau amice! SI tara e plina de alti multi ca tine! Unde trebuia sa scriu? Macar unul care citeste daca a inteles ceva de aici si tot e un castig. Poate cel care a facut un rahat la ghidon , ca pilotat ala sigur nu era, a citit aici si poate, doar poate data viitoare isi apreciaza mai corect limitele proprii cat si cele ale motorului. Altul scria pe fb ca ma laud ca am Leon. ) Atat a inteles saracul..
  3. Ciudat e ca nu era o curba foarte stransa si l-am vazut cum s-a inscris in ea si parea pe o trasa corecta..pana la jum curbei cand pur si simplu, fara vreun derapaj sau gest de redresare a venit catre mine. E drept, avea viteza considerabila. Cred ca e un caz de "point fixation" . Chiar si asa, daca eram singur, as fi spus Dumnezeu i-a dat zile eu eram acoperit in conserva. Nu vreau raul nimanui. Se intampla! Dar cand esti cu bebe in masina vezi lucrurile altfel si pe un astfel de individ il vezi ca pe un criminal.
  4. Daca activeaza pe forum penibilul care azi, Duminica, in jurul orei 16:00 o ardea racing dinspre Comarnic (impreuna cu alti retarzi)si care a intrat pe contrasens peste 1 m si a trecut razant pe langa un Seat Leon negru care circula, din fericire pentru el, incet si mai inspre marginea drumului pentru ca a vazut cat de tare-i chinuie talentul pe ghertoi, ii transmit multa "stie el ce" si-i doresc sa fie si el macar o data in masina cu fetita de 11 luni si sa vina un teribilist de-asta spre el cu viteza!
  5. Pai spune-ne si noua ceva impresii. Cum se comporta, cum trage ce-ți place la ea si ce nu. Chiar sunt curios
  6. Si eu imi doresc foarte mult un versys. Si eu ca si tine am citit si vazut multe fimulete cu versys. Multi spun ca e o struto-camila. Eu zic ca e o moto care arata bine , poti face foarte multe cu ea si care e si inalta pentru ca eu am 1,94 si nu am ce naked sa aleg(si asta imi doresc) si nici v-strom sau transalp nu-mi plac neam. Imi pare rau sa aud de problemele cu inmatricularea.Asta-i tara de (cuvant urat) in care traim. Vestea buna e ca da sa ploua deci nu prea aveai cum sa te bucuri de ea. Vad ca esti din bucuresti. Eu din ploiesti dar vin destul de des pe acolo. Poate ne intalnim o data sa vad(revad) pozitia pe motocicleta si ceva impresii de la tine. Avand in vedere ca-s inalt la mine chiar e o problema cu ce motor sa-mi cumpar. Spuneam sa "revad" pentru ca eu m-am suit pe un versys la reprezentanta kawasaki acum un an. Toate cele bune! ps:daca nu e secret cam cat ai dat pe ea?
  7. Eu ma dau mereu la o parte ori de cate ori pot. Nu ma deranjeaza cu nimic sa fiu depasit de motoare cand sunt in coloana chiar si la semafor. Mi se pare normala practica asta. Dar sa-mi spui ca e normal sa ma depasesti in curba fara vizibilitate si sa ma faci pe mine sa imi aleg trasa in functie de trasa ta mi se pare nesimtire. Atat! Doar in acest caz! Cand merg cu motoru nu-i depasesc pe altii in curba asa ca eu nu sunt in asentimentul celor care fac asa! Si sa va mai zic ceva: nu ma bag niciodata pe parte dreapta!
  8. La ora 17:25 fix treceam pe sub camerele de la Puchenii Mari si deja urcasera ranitii in ambulante. Deci in jur de 17 si 15-20minute s-a petrecut nefericitul incident. Sunt convins ca mult prea putini dintre noi nu opresc imediat macar pentru a verifica starea victimelor in cazul in care sunt martorii directi ai unui accident. Dar nu a fost cazul initiatorului topicului si un stimabil de pe-aici, care are un limbaj foarte elevat comparativ cu mine, s-a cam aprins! Oricum discutam discutii. Un lucru e cert : a avut loc un accident si trebuie sa invatam ceva din asta(daca e ceva de invatat, eu unul zic ca aia nu era vreme de mers pe moto dar putea surprinde pe oricine) si trebuie sa le uram multa sanatate celor implicati.
  9. Am trecut si eu pe acolo la ceva timp dupa ce s-a intamplat. Deja plecase odata cu mine cativa motociclisti din ploiesti si am ajuns in acelasi timp. La locul accidentului erau masinile politiei, salvare, pompieri si cred smurd. Doua motoare pe jos destul de rau. Un chopper si un naked(sper sa nu ma insel). Vremea era ingrozitoare, ploua de rupea. Nu am vazut nici o victima pe jos, deja cred eu erau in salvari. S-a petrecut fix sub radarul de la intrarea in potigrafu (parca asa ii zice laprima localitate dupa romanesti dinspre Ploiesti). Asa ca zic eu sunt si inregistrarile video ale accidentului. OT: nu stiu cum isi permit unii sa se dea cocosi pe-aici pe forum si in realitate cred ca sunt vai-de-mama lor. Unii nu au altceva de facut decat sa comenteze, nimic constructiv, numai acuze, desi sunt sigur ca multi dintre ei habar nu au cum sa acorde primul ajutor. Stiu ca se umfla taratza in voi la gandul ca sunteti motociclisti dar stati pe p... voastra si incercati sa spuneti ceva constructiv pe-aici daca nu mai bine va abtineti! LE: localitatea e Puchenii Mari asa cum s-a scris mai sus!
  10. Salut! Imi plac f mult naked-urile si imi place f mult monster Problema e ca am 1,94m. Cum as sta pe un monster?
×
×
  • Creează nouă...