IonitaDaniel Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 deja presa de buzau abereaza ca ai fost spulberat frontal si din cauza ranilor minore ai fost externat. cum plm sa zici ca ai fost spulberat frontal si nu ai avut rani ) dobitocii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Vezi ca trebuie sa te duci la politie, nu poti s-o dai amiabila daca au fost mai mult 3 sau mai multe autovehicule implicate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 deja presa de buzau abereaza ca ai fost spulberat frontal si din cauza ranilor minore ai fost externat. cum plm sa zici ca ai fost spulberat frontal si nu ai avut rani ) dobitocii Totul pana la presa. Sunt ce-a mai spurcata natie de indivizi ai societatii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aprilia Rs125 Postat Septembrie 17, 2014 Autor Share Postat Septembrie 17, 2014 Oricum sunt numai aberatii in articol . Daca nu scria strada pe care s-a petrecut nici nu imi dadeam seama ca e accidentul meu . Poza cu alt motor , nici nu am fost dus cu salvarea la spital ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate