swe Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Buna ziua, am un Kymco Agility 50cm din 2006, nu-mi mai merge kilometrajul si am cumparat cablu nou dar nu stiu cum sa desfac capatul de la roata, ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 (editat) slabesti surubul care e la melc si tragi de cablu ...sigur ai cumparat pt 2006,da? Editat Septembrie 22, 2014 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
swe Postat Septembrie 22, 2014 Autor Share Postat Septembrie 22, 2014 Multumesc mult, am sa incerc maine pe lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 (editat) spor la treaba! Editat Septembrie 22, 2014 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
swe Postat Septembrie 24, 2014 Autor Share Postat Septembrie 24, 2014 L-am schimbat, dar tot nu merge. Cablul vechi era gripat. Acum nu stiu ce mai e stricat, melcul sau partea de la bord/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Scoate-l afara din bord, ridica fierul pe cricul central sa stea roata fata in aer si roteste roata. Se misca interiorul cablului? Inseamna ca e bun melcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Si invers, scoate-l afara din melc si invate-l cu mana,sa vezi daca se misca acul din bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
swe Postat Septembrie 24, 2014 Autor Share Postat Septembrie 24, 2014 Multumesc mult, am sa incerc maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 ..daca esti din C-ta te ajuta Andrei,daca esti din Gaiesti te ajuta Mega sau daca esti din Buc...te ajut eu!....in cazul ca nu-ti iese treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate