Sari la conținut

swe

Membra
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de swe

  1. swe

    Cablu Kymco

    Multumesc mult, am sa incerc maine.
  2. swe

    Cablu Kymco

    L-am schimbat, dar tot nu merge. Cablul vechi era gripat. Acum nu stiu ce mai e stricat, melcul sau partea de la bord/
  3. swe

    Cablu Kymco

    Multumesc mult, am sa incerc maine pe lumina.
  4. swe

    Cablu Kymco

    Buna ziua, am un Kymco Agility 50cm din 2006, nu-mi mai merge kilometrajul si am cumparat cablu nou dar nu stiu cum sa desfac capatul de la roata, ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi. Multumesc.
  5. swe

    Fz6 S/N

    Salut, caut o oglinda stanga pentru Yamaha FZ6 S an 2006.
  6. swe

    Suzuki GSR 600

    Multumesc mult! Inca nu m-am hotarat intre GSR si FZ.
  7. Multumesc mult pentru informatii! Asfalt uscat! » Post actualizat in 24 Jun 2014 12:15 Am vazut ca ai avut un ER5 si eu la fel, fata de el cum e GSR? (ca pozitie, consum...) » Post actualizat in 24 Jun 2014 12:16 Ciclistica, manevrabilitate?
  8. Ruxik am si eu aceeasi dilema pe care o aveai si tu, nu stiu ce sa aleg intre Honda Hornet, Yamaha FZ6 si GSR 600. Esti multumita de GSR, cum e pozitia de condus, pasagerul sta ok, poti sa mergi drumuri mai lungi?
  9. swe

    Suzuki GSR 600

    Salut, ma bate gandul sa-mi iau si eu un GSR, inca nu m-am hotarat intre acesta si Yamaha FZ6 si Honda Hornet. Vreau sa te intreb cum e pozitia pe ea, atat a pilotului cat si a pasagerului, poti sa mergi distante mai lungi, stiu fiind necarenata ai ceva probleme cu vantul la viteze mari, dar pana acum am avut tot necarenata si la 120-130km/h a fost ok. Eu am 1,68 si nu gasesc niciun turing mai micut asa ca mi-am intreptat atentia spre cele 3. Multumesc , asfalt uscat!
  10. Poate va intereseaza /index.php?/topic/714417-set-genti-laterale-louis/
  11. Givi, e tot ce pot sa-ti spun.
  12. O mica plimbare prin Grecia inainte de despartirea de ea! Despartirea de motocicleta nu de Grecia!
  13. Sunt prinse intre ele cu niste chingi pe care le-am bagat sub sa.
  14. Safatul meu, orice vei alege, sa ai grija sa sa fie ingrijita,
  15. Pot sa-ti spun ca este fiabila, eu o am din 2009 (anul de fabricatie 2004) si am schimbat doar consumabile. Foarte buna pentru oras si mai ales pentru un incepator. Eu am plecat sa cumpar un Suzuki SV650 si m-am intors cu ER5, mi-am dorit o motocicleta cat mai ingrijita ca sa nu incep sa bag bani in ea. Eu zic sa te gandesti bine, nu te bucura ca dai bani putini la cumparare, vei avea de pierdut si bani si timp dupa.
  16. Donez casca din poze, marime M, viziera are piciorusele de prindere rupte (predare in Bucuresti).
  17. Buna! De vis calatoria,astept episodul urmator. Iti trimit pe PM adresa de mail si te rog mult daca poti sa-mi trimiti si mie excelul cu detaliile calatoriei. Multumesc anticipat!
  18. Oglinda, semnalele cu rama argintie si carburatorul de CZ au ajuns la colegul Ivan Pedala, inca odata multumesc pentru colaborare!
×
×
  • Creează nouă...