oldschool Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Salut, stie careva un garaj de vanzare la un pret decent in Ploiesti? Nu numai pentru moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2014 Chiar nimeni nu stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Cauta in ziarul raid e posibil sa gasesti......bine acum nu stiu ce inseamna la tine pret decent dar vezi tu....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 vezi ca sunt vreo doua in cina la capatul traseului 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2016 ACOLO E CU CANTEC IN ZONA AIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Ianuarie 15, 2016 Share Postat Ianuarie 15, 2016 Salut, stie careva un garaj de vanzare la un pret decent in Ploiesti? Nu numai pentru moto. Am cautat si eu la un moment dat dar m-am lasat pagubas,majoritatea sunt doar de inchiriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 este cu cantec,dar e singura zona unde gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2016 Mai exista si in zona sud , dar si acolo e o poveste,acolo sunt baterii intregi de garaje, gasisem unul la pret decent dar cica trebuia sa dai lunar 70 ron pt terenul de dedesubt.Ar ma I fi o variant daca gasim un teren sa ne cuplam mai multi sa luam terenul si sa facem mai mnulte garaje. Apropo am vazut pe alexandru odobescu o baterie de garaje zdravene dar parasite, ssau cel putin asa par, stie cineva de ele? » Post actualizat in 28 Jan 2016 13:10sa dau 2000 de euro pe un garakj demolabil la cina? din pacate eu chiar muncesc pe bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 Ia si tu ziarul raid ....la o tura...))...gasesti garaje cate vrei ....cum vrei si la toate pteturile....bafta,,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2016 Daca ai studia acest ziar ai vedea ca acolo , majoritatea sunt de inchiriat.Am gasit garaj in bloc unul 8000 si altul la 5000 de euro dar depasesc bugetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Ah de cumparat ...scuze mi a scapat.....eu am avut unul in sud ....si aia vroiau sa l vanda cu vreo 2500 ...asta acum vreo 5 ani....)))))) Cu chirie decenta pe luna gasesti garaje misto zic eu...dar fiecare stie mai bine ce e ptr el....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 9, 2016 Autor Share Postat Februarie 9, 2016 Merci , dar daca inchiriezi pe tremens lung merita de cumparat oricum cred ca sub 150 ron pe luna nu gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 In cina se vand cu 1000 euro,demolate nu vor fi niciodata si de inchiriat se gasesc cu 100 Ron pe luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 12, 2016 Autor Share Postat Februarie 12, 2016 unde ai gasit cu 1000 de euro? de unde stii ca nu vor fi demolate ? ai idee daca pe langa acea 1000 euro se mai plateste ceva chirie pe luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Iti gasesc eu o gramada » Post actualizat in 19 Feb 2016 18:50 Eu am cumparat unul acolo si este f bun » Post actualizat in 19 Feb 2016 18:50 Ptr ca nu au dreptul sa le demoleze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 23, 2016 Autor Share Postat Februarie 23, 2016 ai un nr de tel sa vb in particular daca deranjul nu e prea mare? Multumesc » Post actualizat in 23 Feb 2016 12:38Tu mai platesti ceva chirie pe luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate