Sari la conținut

oldschool

Membru
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    PLOIESTI
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    SUZUKI GSX 650 F /Kawasaki GPZ 500s
  • Numar Moto
    Ceva cu PH sau B
  • Club
    Lonely Wolf

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra Hoinar,Turist, Manet
  • Interests
    FIARE & Rock & tot ce arde gas in cilindri

Vizitatori Recenți Profil

783 citiri profil

oldschool's Achievements

  1. Helou.A venit releul.L-am montat .Nu porneste.Deci e din alta parte.
  2. Oglinda am gasit-o rupta in parcare , suruburile de carena au un hexagon destul de prost.Eu am luat moto cu anvelopele iriginale.Aveau dot 2008 si nu erau uzate.Le-am inlocuit ca erau batrane .
  3. Este o intrebare justa.Eu sunt al doile proprietar.Motorul a fost cumparat de nou din tara si nu a prea fost mers.Am cumparat-o cu gumele cu care a venit de fabrica , iar fostul proprietar este prietenul unui prieten.Avea vreo 8500 de km cand am cumparato-o.Multumesc pentru releu si oglinda. A, era sa uit si niste suruburi de carena .. de unde?
  4. Revin.Salut, am cumparat un multimetru de la Lidl si m-am apucat sa masor. Prima ora siguranta de 30 A de la releul de pornire ,era ok.Apoi si releul si asta parea ok.Totusi am pus alta siguranta si cand o schimbam am iscat putin de releu.A dat sa porneasca. Am infipt mai bine siguranta si a pornit.Zic hai ca e rezolvata.Opresc motorul si dau sa il pornesc dupa vreo 5 minute.Stupefactie , nu a mai pornit .Am aplicat sfatul colegului Shui, si am facut punte cu surubenita, a pornit .Deci releul al trebui sa fie problema. De unde pot lua asa ceva, sincer mi se pare ca acrapat cam repede in 16000 de km
  5. Voi verifica , apropos de unde pot cumpara o oglinda stanga?
  6. Salutare , dupa ceva absenta am revenit , intre timp am schimbat si capra, am trecut de la batrana Gpz 500 la un Gsx 650 F 2008 injectat. Toate bune si frumoase pana ieri cand intorcandu-ama de la Adancata de la circuit , am oprit la Mizil.Cand sa plec , mai pleac daca mai poti.Pun contactul se aude pompa se aprinde farul dar cand apas demarorul nu se intampla nimic.Ce ar putea avea?ESte prima oara de cand o am sa imi faca probleme.Are 16.000 km.Multumesc anticipat.
  7. oldschool

    MZ

    care e Acela?ungere separata?
  8. oldschool

    MZ

    nu mi-a starnit interesul nici unul de acolo,imi poti recomada?merci
  9. Eu am luat-o de noua acum 2 ani , acum nu stiu cat a stat pe raft. Si da a fost o lichidare de stoc din motivwe financiare , Este simplu sa spui sa schimbi , este mai greu de facut, dar oricum multumesc de sfaturi. Apropos , cati isi schoimba castile cu unele noi o data la 4 ani daca nu au fost cazute . Stiu ca sunt perisabile
  10. s-a dus stratul antiaburire si nu se mai vede prin ea fara sa se abureasca, cel mai cinstit, pun deseara niste poze .
  11. Salut sunt detinatorul unui AGv S4 Trendy . Vizierei I s-a deteriorate stratul Acela anti aburire din interior si nu mai se vede nimic prin ea. Problema este ca viziera , ori nu se gaseste , toata lumaea spunand ca acest model de casca este veche , ori este mai scumpa decat casca. Stie cineva daca aveasta viziera este compatibila si cu alte modele de casca ? Multumesc. Sau eventual , careva a polishat asa ceva?
  12. oldschool

    Cumpar garaj

    ai un nr de tel sa vb in particular daca deranjul nu e prea mare? Multumesc » Post actualizat in 23 Feb 2016 12:38 Tu mai platesti ceva chirie pe luna?
  13. oldschool

    Cumpar garaj

    unde ai gasit cu 1000 de euro? de unde stii ca nu vor fi demolate ? ai idee daca pe langa acea 1000 euro se mai plateste ceva chirie pe luna?
×
×
  • Creează nouă...