Error Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Crashpad-urile ce le vedeti in imagine mai jos nu cumva au sansa sa faca mai mult rau decat bine? Nu sunt fan crashbar, as prefera crashpad dar nu prea am unde le monta... Niste idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Am vazut o motocicleta care a cazut, s-a rupt "urechea" de prindere a motorului/locul unde a fost fixat crashpad-ul si carenele sparte si zgariate la cadere...Deci paguba dubla. Depinde de modul de prindere...sunt posibilitati de prindere a crashpad-ului pe o placa, care la randul ei se prinde in 3 puncte pe motor/cadru. O situatie mai sigura. Si eu la kaw 12 am posibilitate de prindere, pe o parte de o ureche motor, iar pe cea opusa sunt 3 pozitii, mai sigura. Am vazut pe ebay sistemul...nu costa decat 410 euro o fericire. Dar, se poate realiza mai ieftin cu putina atentie si scule. Ce sa zic..este bine daca poti adapta, dar sa ai un sistem sigur...la cadere "beleaua" sa nu fie mai mare! Crashbar-ul este mai sigur, dar este inestetic ....dar mai bine urat si cu banii in buzunar ! Este bine daca folosesti cadrul pentru montaj....nu parti fragile ale motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Am vazut o motocicleta care a cazut, s-a rupt "urechea" de prindere a motorului/locul unde a fost fixat crashpad-ul si carenele sparte si zgariate la cadere...Deci paguba dubla. Paguba...totala! Am vazut si eu Hornet cu prinderile radiatorului de pe motor rupte asa... Crashbar pe TDM!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Nu are nici un rol crashpadul.Daca nu ai bani de crashbar,du-te la cineva priceput sa iti faca unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 4, 2014 Autor Share Postat Octombrie 4, 2014 (editat) Nu are nici un rol crashpadul.Daca nu ai bani de crashbar,du-te la cineva priceput sa iti faca unul Nu e neaparat vorba de bani dar crashbar-ul este extrem de inestetic din punctul meu de vedere. Sper sa gasesc o solutie prin care sa-mi protejez mobra fara a fi nevoit sa montez crashbar-uri. Editat Octombrie 4, 2014 de Error Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Mai bine arata cu crash bar decat cu niste crashpaduri de juma de metru.Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Un crash ce se poate realiza la un atelier/sau individual ..si nu sunt chiar inestetice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 4, 2014 Autor Share Postat Octombrie 4, 2014 La cel din prima poza a ta ma uitam chiar acum 10 minute dar atat capacele laterale ale motorului sunt expuse cat si carenele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Se pare ca sunt realizate de o firma ..sunt multe in UK care fac crashbar/pad si rack-uri, dar costa ff mult. Poti analiza un sistem si-l realizezi in regim propriu...in cateva zile poti face un lucru bun, daca ai indemanare si scule. Da.exact cum afirmi, nu are securitate la carena . de aceea zic, intr-un atelier poti sa-i maresti raza de actiune/maresti curbura....faci o proba de cadere iar mai lucrezi..pana cand rezolvi problema. In iarna asta o sa proiectez si eu pentru kaw 12, este mai complicat la carenate...sunt limitat la prinderi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 uite cam asa arata ceva bun si util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 4, 2014 Autor Share Postat Octombrie 4, 2014 uite cam asa arata ceva bun si util Nu contest, cred si eu ca este foarte util si daca Doamne fereste o sa fie nevoie sunt convins ca o sa-si faca cu brio treaba si cel mai important e ca si tie iti place, adica nu te deranjeaza aspectul, lucru care nu-l pot spune si despre mine... Si decat un crashpad care o sa-mi rupa motorul in caz de ceva cred ca mai bine o sa traiesc cu speranta ca nu o voi tavali niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Nu contest, cred si eu ca este foarte util si daca Doamne fereste o sa fie nevoie sunt convins ca o sa-si faca cu brio treaba si cel mai important e ca si tie iti place, adica nu te deranjeaza aspectul, lucru care nu-l pot spune si despre mine... Si decat un crashpad care o sa-mi rupa motorul in caz de ceva cred ca mai bine o sa traiesc cu speranta ca nu o voi tavali niciodata aaa eu ziceam de bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 4, 2014 Autor Share Postat Octombrie 4, 2014 aaa eu ziceam de bmw Sunt facute sau cumparate, da-mi cateva detalii aici sau pe pm te rog. Merci! (intreb de cele de pe TDM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 facute, copie 1:1 dupa cele de pe mobra lui patrik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate