mariusutul Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 da mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuti Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 (editat) Codul de filtru ulei MAN este MW68. Dupa cum am mai spus am schimbat rotorul alternatorului cu toate ca nu aveam nici o problema cu cel vechi (1992). La aproape 80000km magnetii erau la locul lor, fara vreun semn de dezlipire. Merg in fiecare an in uk, asa ca am luat rotor nou direct de la producator Electrexworld.co.uk. Cel vechi este disponibil penteu vanzare. Editat Martie 29, 2015 de tuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtrules Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 am un prieten cu un er5 din 97 cu 80.000km si nu a avut nici o problema cu statorul. cred ca tine mai mult de noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuti Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Asa cred si eu. Nu toate rotoarele de kle au avut probleme. In cea ce priveste filtrul de aer, eu l-am schimbat cu filtre separate KN, modelul conic, puse pe fiecare carburator. Se curata prin spalare, maresc performantele motorului. Chiar se observa imbunatatirea functionarii si marirea performantelor.,, Dezavantaje" daca putem sa le numim astfel: sunt scumpe si sunt mai zgomotoase in mers, se aude zgomotul produs de admisia aerului in carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iully Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 salut am si eu un kle 500 si as vrea sa va intreb daca rotorul din 97 se potriveste cu cel din 93 , ma refer la aprinderea bujiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate