Sari la conținut

tuti

Membru
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Romania
  • Carnet moto din
    1980
  • Motocicleta
    Kawasaki

Vizitatori Recenți Profil

716 citiri profil

tuti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tuti

    B4 MOTORS

    Si n-a mai vorbit nimeni, de vreo 7 ani. S-a ales praful.
  2. 1.Da jos bujiile si verifica-le. Vezi culoarea lor (cafeniu deschis), distanta electrozi. 2.Daca nu sunt bune schimba-le cu unele noi. 3. Verifica carburatoarele daca inchid cuiele pontou. Cu motorul oprit pune robinetul de benzina in pozitia PRI. Da jos cutia filtrului de aer, indreapata motocicleta in pozitie de mers si vezi daca curge benzina din carburatoare prin orificiile de sub prizele de aer. Daca da, da jos bateria de carburatoare si inlocuieste cuiele pontou cu unele noi. 4. Daca nu curge benzina din carburatoare, deci cuiele pontou inchid, verifica nivelul de benzina din camerele de nivel constant si regleaza-l daca este necesar. 5.Regleaza suruburile de aer la mersul in ralanti. Am tot Kle de aceea stiu despre ce este vorba.Pentru sfaturi tehnice mai ample PM. Spor la traba !
  3. Stie cineva stadiul procesului penal ? S-au gasit vinovatii, au fost condamnati ?
  4. Asa cred si eu. Nu toate rotoarele de kle au avut probleme. In cea ce priveste filtrul de aer, eu l-am schimbat cu filtre separate KN, modelul conic, puse pe fiecare carburator. Se curata prin spalare, maresc performantele motorului. Chiar se observa imbunatatirea functionarii si marirea performantelor.,, Dezavantaje" daca putem sa le numim astfel: sunt scumpe si sunt mai zgomotoase in mers, se aude zgomotul produs de admisia aerului in carburator.
  5. In septembrie anul trecut am fost la Tg.Secuiesc si intradevar ultimii 6km pana in Ojdula dinspre Focsani drumul este foarte rau, forestier acoperit cu piatra, multe santuri si cratere. Eu am enduro si nu am avut probleme dar cu moto de strada este cam dificil dar nu imposibil . In rest soseaua de la Focsani pana in acel punct este super buna, a fost reabillitata complet anul trecut, peisaje superbe.Recomand acest traseu.
  6. Codul de filtru ulei MAN este MW68. Dupa cum am mai spus am schimbat rotorul alternatorului cu toate ca nu aveam nici o problema cu cel vechi (1992). La aproape 80000km magnetii erau la locul lor, fara vreun semn de dezlipire. Merg in fiecare an in uk, asa ca am luat rotor nou direct de la producator Electrexworld.co.uk. Cel vechi este disponibil penteu vanzare.
  7. Am de 6 ani, un Kle din 1992. Anul acesta i-am cumparat din UK rotorul de la alternator ( nou, de la Elektrexworld) si l-am inlocuit pe cel original cu toate ca acesta era in buna stare.Am facut-o preventiv stiind ca magnetii au prostul obicei de a se dezlipi la rotoarele fabricate intre 91-si 93. Pot sa-ti spun ca este un motor foarte fiabil , nu te lasa niciodata in drum. Consum mic, 4,3 % mixt, daca nu depasesti 120km/h, 50 CP suficienti dupa parerea mea, piese de schimb se gasesc atat Sh cat si noi la preturi bune. Eu sunt foarte multumit de ea. M-a dus oriunde am vrut si pe sosea si pe drum de tara si in padure si prin vaduri de rauri fara sa faca nazuri. Minusuri : saua trebuie modificata, adaugat burete sau silicon si retapitata pentru ca nu este chiar asa de confortabila, un rezervor mai mare ar fi fost binevenit ( are doar 15 l ), la fel si un indicator nivel combustibil ar fi fost bun. Pretentioasa la bujii, schimbat ulei la timp,. Mai multe gasesti pe www.kle500.myforum.ro
  8. Pacat de familiile distruse , care au ramas in urma. Cat despre ei, au gasit exact cea ce au cautat. Cum sa te sui pe un motor fie el si cu trei roti, fara sa porti casca ? Trebuie sa fii total inconstient sa mai si alergi cu el in aceste conditii. Nu mai vorbesc de echipament complet.
  9. tuti

    Accident in Covasna

    Intrebari:1. Sotia lui Attila a fost cu el pe motor ? Daca da, a depus plangere penala pentru vatamare corporala sau tentativa de omor ? Pentru ca si ea a fost batuta de ciori. 2. Militienii care au fost la fata locului si n-au putut stapani situatia mai au uniforme, mai sunt angajati in militie ? Poate ne da un raspuns tov. ministru de resort, care daca stau bine si ma gandesc ar fi trebuit sa-si dea demisia pana acum , in urma celor intamplate la Sanzieni.
  10. Am o idee.Daca am sesiza noi organele printr-o plangere penala, semnata de toti ? Nu stiu daca este legal asa ceva, poate un jurist ar putea sa ne lamureasca.
  11. Dupa parerea mea am fost peste 2000 de motoare. Impresionant pot spune. Nu am vazut niciodata atati motociclisti stransi la un loc.Autoritatile statului cred ca au multe semne de intrebare infipte in cap.Cateva fotografii facute la fata locului.
  12. La 10 incalec si-o iau din loc pe traseul : Rm.Sarat, Focsani, Lepsa, Ojdula, Tg.Secuiesc. Daca mai vine cineva ne vedem pe drum.
  13. Entuziasti sau inconstienti ?
  14. Imaginea motociclistilor este facuta ,,varza" din cauza unor personaje ca cele din filmul postat. Trist este ca sunt multi pe forum care aproba acest mod de deplasare in trafic, considerand justificat acest comportament in numele ,,adrenalinei" sau a imaginii de motociclist cu experienta (meserias). Doresc sa va amintesc tuturor ca legile din ,,Codul rutier" sun facute ca sa ne apere in primul rand pe noi si apoi pe ceilalti participanti la trafic. Baietasul din imagini, in stilul acesta, nu are mult de trait. Eventuala trecere in nefiinta a lui n-ar fi o mare problema, acesta fiind drumul pe care la ales singur.Grav este ca, in cazul unui accident, ar pute lua cu el si pe altii nevinovati, care circulau regulamentar, ca niste oameni normali cu capul.
×
×
  • Creează nouă...