florynk2000 Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 După un an incarcat de mii de km si sute de mii de amintiri e cazul sa ridicam un pahar pentru toate clipele placute prin care am trecut, pentru toate momentele dificile pe care le-am depasit dar mai ales pentru fiecare dintre noi, pentru prietenia si pasiunea care ne uneste si ne face sa ne intalnim pe drumurile patriei sau prin imprejurimile ei. E ocazia perfecta sa ne intalnim, sa ascultam muzica buna, sa povestim din timpul verii si sa facem planuri pentru anul care vine. Asa dar va asteptam sambata 25.10.2014 , in Grill Pub din Regie, (Splaiul Independentei nr. 296A) incepand cu orele 20:00 sa deschidem o bere impreuna si sa chefuim asa cum stim noi mai bine pe muzica rock, iar in amintirea intrunirilor moto, am organizat si cateva concursuri cu premii surpriza. Va asteptam, BLACKHELMETS – FRATI PE VIATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixmagic Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Bravo baieti! Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Voi veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Nu uitati de un minut de reculegere si un pahar in cinstea celor motociclisti care nu mai sant printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Hmm..se poate?!..prezent si io!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Nu-i o idee rea, eu unul sunt pentru Nu uitati de un minut de reculegere si un pahar in cinstea celor motociclisti care nu mai sant printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate