axi Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Daca nu va suparati, dau eu un mz es 250, = un sac de piese=acte, usor modificat=k functioneste cu 2 mil vorbesc foarte serios!!!! var tenta rel la 0743229646, sau dak e inchis 0729627616 ms Daca se supara cineva ca m-am bagat anuntati-ma papa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Daca nu va suparati, dau eu un mz es 250, = un sac de piese=acte, usor modificat=k functioneste cu 2 mil vorbesc foarte serios!!!! var tenta rel la 0743229646, sau dak e inchis 0729627616 ms Daca se supara cineva ca m-am bagat anuntati-ma papa WooWwwww!!!!!!!!!! Isi vinde Mezu' motoru??? Vrea sa treaca la etz ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Februarie 2, 2007 Autor Share Postat Februarie 2, 2007 Daca nu va suparati, dau eu un mz es 250, = un sac de piese=acte, usor modificat=k functioneste cu 2 mil vorbesc foarte serios!!!! var tenta rel la 0743229646, sau dak e inchis 0729627616 ms Daca se supara cineva ca m-am bagat anuntati-ma papa nu superi pe nimeni, atata doar ca faci sa para ca cer enorm de mult pe niste piese de ES care sunt ca si noi...dar... putin modificat zici? dupa c ai scris acolo ma tenta si pe mine, dar dupa c am vz fotografia am inteles. iti pot face si eu rost de un ij care necesita un reglaj la aprindere+un sac de piese printre care cindru si piston, o gramada de maruntisuri, cauciucuri f bune, tot cam in banii astia...aaa si iti garantez ca arata mult mai bine decat...chopperul (?) tau asta ti-e MZ-ul, nu? ascunde-te de posesorii de es-uri ) te cred ca ai muncit la el, dar... asta ti-e ES-ul, nu? f fain, BV! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 acte cu nr vechi bonus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate