dinudinu220 Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Buna . Am cumparat un motor Honda dominator care are rugina in rezervor i am facut curatenie cu ajutorul metodei electroliza si a mers l a curatit destul de bine dar nu complet . Intrebarea mea este : daca dupa electroliza as supune interiorul rezervoruli la o baie de zinc i ar oferi o protectie inpotriva reveniri ruginei ? e o metoda buna ? Multumesc anticipat pentru orcie sfat sau parere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 conform spuselor celor de la acoperiri galvanice, nu se poate galvaniza nimic pe interior de vorba de circulatia curentului electric *cusca lui Faraday* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgv21 Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Foloseste POR 15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Prin electroliza. Cea mai efiienta metoda. » Post actualizat in 16 Nov 2014 12:33Si era si un topic dedicat aici pe forum cu electroliza rezervorului pentru indepartarea stratului de rugina. » Post actualizat in 16 Nov 2014 12:37Uite topicul detaliat aici. /index.php?/topic/365472-cum-se-curata-un-rezervor-de-rugina/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinudinu220 Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2014 Prin electroliza. Cea mai efiienta metoda. » Post actualizat in 16 Nov 2014 12:33 Si era si un topic dedicat aici pe forum cu electroliza rezervorului pentru indepartarea stratului de rugina. » Post actualizat in 16 Nov 2014 12:37 Uite topicul detaliat aici. /index.php?/topic/365472-cum-se-curata-un-rezervor-de-rugina/ Ok era topic si M am folosit de informatiile din el si cum am mai scris si sus electroliza am folosit o dar dupa elecreoliza rugina revine eu intrebam dac dupa curatire se poate folosi baia de zinc ( pe interior ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate