Sari la conținut

vgv21

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

807 citiri profil

vgv21's Achievements

  1. Sunt încă in business? Ai cumva un număr de contact al lor?
  2. Salut, imi poate recomanda cineva o vopsitorie pentru un rezervor de plastic de Monster prin zona Bucurestiului Merci
  3. Multumesc de raspuns! La chestia cu instrainatul pe talon nu ma gandisem. Ma intereseaza de fapt dovada ca a achitat leasingul. Imi inchipui ca trebuie fiscal dar si o factura, ceva, catre proprietar.
  4. Salut, poate ma poate ajuta cineva care a mai trecut prin asta... Urmeaza sa achizitionez o masina de la o persoana care a luat-o in leasing. La terminarea leasingului, acesta nu a inmatriculat-o pe numele sau, ci mi-o vinde mie. Ce acte trebuie sa primesc eu de la vanzator? Merci!
  5. Din dezmembrari am tot incercat, sunt fie scurte (mie imi trebuie unul de 90cm), fie subtiri, fie foarte uzate/rupte/lipseste in parte izolatia, fie foarte scumpe. Adica as plati un pret mai mare dar macar sa fie nou. Cele audio... am inteles ca ar fi bun metalul dar nu si invelisul. Pe ebay e plin, bineinteles in SUA, cativa dolari metrul dar transportul e mortal. Prin Europa nu am gasit, dar sunt convins ca nu am stiut sa caut.
  6. Salut, Stie cineva de unde pot cumpara 2m de cablu de baterie de calitate (25mmp)? Prin calitate ma refer sa fie facut pentru industria automobilistica. Am incercat sa gasesc ceva specificatii sa stiu ce sa caut dar nu m-am descurcat. Merci!
  7. Multumesc, Rizoma am si eu, incerc sa scap de ele!
  8. Poate are cineva de vanzare: capac ambreiaj uscat manere originale si capete de ghidon S2R, S4R, etc Merci!
  9. Eu am pus din setul de la Louis, merge bine-merci, dar nu mai stiu dimensiunile.
  10. Are cineva de vanzare un far de Monster? Nu stiu cat sunt de compatibile, eu am un '08 S4RS care saptamana viitoare face RAR-ul si are sticla ciobita. Ms!
×
×
  • Creează nouă...