MOTORIOUS Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Stie cineva unde exista un atelier care confectioneaza trasee pentru evacuare cu sudura TIG,WIG,MIG,etc?De preferat zona Cluj,Mures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Salut ...eu am încercat anul trecut sa fac asa ceva in cluj isa din lipsa de timp am cam abandonat si fac doar de hobby. Am aparat de sudura in tig cu butelie de argon si mi-am facut galeria de la TTR din inox . Ce-i drept mi-a luat ceva timp dar in final am fost multumit. Eventual daca vrei sa vezi rezultatul poate găsesc ceva poze de când am făcut-o sa iti faci o idee despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2014 Aha....Da-mi nr.de tel.pe PM.Merci! » Post actualizat in 24 Nov 2014 19:17 Dupa cum vezi in poza,sper sa se poata recupera partea cu colierul de strangere,iar restul vine sectionat si sudata in loc o teava care sa se potriveasca,cu viitorul slip-on...Ca si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate