dmilian Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Salutare tuturor! M'am gandit sa fac topicul acesta sa vedem daca sunt ceva motociclisti in zona Manchester sau imprejurimi. Daca sunt, va rog sa va anuntati prezenta! Asfalt uscat!(pe cat se poate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 L'pool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmilian Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2014 Nu e departe, poate ne întâlnim cândva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 numa daca faci tu o tura pina pe aici...eu l-am parcat deja. ai adus motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmilian Postat Decembrie 5, 2014 Autor Share Postat Decembrie 5, 2014 Mâine pe la 6pm ar trebui sa ajunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheonea Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmilian Postat August 3, 2015 Autor Share Postat August 3, 2015 Cine stie pasii pentru a inmatricula motorul in uk? am intrat pe gov.uk , dar nu stiu exact ce formular trebuie sa completez, e cumva V55/5 ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Cine stie pasii pentru a inmatricula motorul in uk? am intrat pe gov.uk , dar nu stiu exact ce formular trebuie sa completez, e cumva V55/5 ? Multumesc /index.php?/topic/713686-care-ai-motor-de-vanzare/&do=findComment&comment=4023540 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmilian Postat Octombrie 16, 2015 Autor Share Postat Octombrie 16, 2015 Va salut . S-au mai adunat ceva baieti prin Manchester sau imprejurimi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate