simsonache Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 salutare am si eu o problema la nemtoaica mea am demontat furca fata si am gasit un spiral rupt am si eu nevoie de 2 spirale de simson sau de ce alt model se potriveste brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 salutare am si eu o problema la nemtoaica mea am demontat furca fata si am gasit un spiral rupt am si eu nevoie de 2 spirale de simson sau de ce alt model se potriveste brm brm poc poc bram bram poc poc din (cuv urat) ca s-au terminat la fierarie spiralele daca aflu ceva iti zic...spor la treaba...sa inteleg ca ai bagat-o la iernat? PS:hai req la concerte ca acum putem bea ca doar suntem pietonali, sau fac asta si iti dau minimobra mea ca poti sa bei cu aia cat vrei bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Am gasit printre fiarele mele doua arcuri de fatza,poate ne ajutam reciproc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Am gasit printre fiarele mele doua arcuri de fatza,poate ne ajutam reciproc. ooo...inca un simonar bucurestean ajuta-l frate ca sta cu fieru desfacut multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate