Sari la conținut

Soti

Membru
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Soti

  1. Am gasit si eu ceva interesant prin tirg,din pacate cu o crapatura pe viziera si fara interior.
  2. Din pacate ,daca nu a avut carte rar-ul nu-i poate da nimic (poate un sfat).
  3. Vind Jawa 638: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-196498.html
  4. O fi asta de aici: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...953-159180.html
  5. Merita ancercat.Stiu ca exista un electrod cu care se repata gura de taiere matritelor de stantat,fara a fi nevoie de decalire si apoi recalire.Fostii mei colegi reparau planetarele de Dacia cu astfel de electrod. Scuze ! M-am grabit sa postez,am crezut ca e vorba de vre-un ax ,role nu cred ca poti reconditiona.
  6. Salutari domniilor voastre! Puteti sa-mi spuneti unde gasesc garnituri de etrier pertru KZ 440 LTD ?
  7. Soti

    Awo

    Am o oala de far goala dar este de AWO sport si-i cam ruginita.Daca te aranjaza e gratis doar transportul a-l platesti,mai am si un rezervor de AWO T pe care l-am luat de la Basty (asta e pe bani).
  8. Si totusi,sunt cam acri strugurii.
  9. Soti

    Benzina

    Chestia cu pornitul usor la rece si f greu la cald,dat an nas si anodaturi cand se ancalzeste o patesc si eu la Dacia.
  10. Salut! ai cumva un vitezometru de dat ?
  11. Ai cumva un vitezometru bun de Simson? Platesc!(stiu ca ma obraznicesc dar as avea nevoie si de o cheie de contact).
  12. Soti

    Cdi

    12°-36° fata de punctul maxim,dar te complici prea mult deoarece gradele respective sunt pentru Yamaha XT 400,la ETZ an mod sigur ai alte valori an grade si alta informatie ce trebuie s-o scrii an PIC.Ancepi prin a-ti construi versiunea cu avans fix(versiunea Fixed) apoi ,an timp poti sa upgrade-zi.
  13. Cu fiarele am anteles cum au ajuns sa arate asa,dar seile.....le-ai schimbat?(parca n-au fost folosite deloc) --- Mesaj completat în 20 Mar 2008 08:25 ------------- Si au si niste preturi chiar obraznice la unele produse,ex: ornament pentru contact Simson 26€ http://www.sausewind-shop.com/edealinv/ser...000315932115225
  14. Am gasit chestiile astea de la carburator daca-ti trebuiesc nu te costa nimic,numai sa nu-mi zici sa ti le trimit prin posta
  15. Greu de gasit far.Eu ma chinui de vre-un an jumate sa-l adun din bucati si mai a-mi trebuie vitezometru si cheie de contact.
  16. Nu-i o nenorocire daca nu-l faci 100/100 original dar, ancearca piesele din exterior sa le ai.Daca unui Simson a-i poti modifica aspectu exterior relativ usor(daca ai ceva inspiratie),la ES poti sa strici totul la fel de usor.
  17. Acum vre-un an jumate cauta cineva /index.php?...87&hl=handy poate mai are nevoie.
  18. Ancearca an Selgros Berceni,acolo am vazut un aparat de sudura cu gaz(ceva Italian marca Telwin)140 A parca.Tot acolo gasesti si role de sirma pentru sudura de doua grosimi 0,6 si 0,8.Aparatul costa vreo 850 RON iar sirma nu mai retin...cam 14 RON rola de 50 m. Sirma nu are nimic deosebit an componenta,an afara de un strat subtire de cupru care o acopera la exterior.
  19. Soti

    Se Vinde...

    Pastreaza Guzzi si pune Uralul pe roti(pe trei pe doua eventual modificat cu tractiune pe atas),an oricare din variante cistigul e de partea ta.
  20. Asta-ii ala care voia sa ti-l vinda tie cu 2 mil.?Eu am nevoie de toba,ghidon complet,lampa spate,cheie contact si pedala de pornire.
  21. Dantura elicoidala ca originalul.Vad ca esti din Arad asa ca ancearca sa iei legatura cu cineva care lucreaza la Astra dar antr-o sectie mai pricopsita gen scularie.
  22. Nu prea ai cum sa adaptezi alt grup,acum ceva multi ani an urma venise un tip an tirg cu o IFA demontata la care ancecase sa-i puna grup de Simson si aproape ca stricase cadru.Daca nu gasesti pinion cauta un frezor bun.An cea de-a doua parete a anilor 80 am avut o astfel de motocicleta,taica-meu se ocupa cu reparatiile si printre altele mi-a facut si pinion de atac si coroana.
  23. Soti

    Wankel

    Motorul a fost ancercat si pe Trabant http://www.trabi.ro/prototipuri.asp
  24. http://www.wartburgpeter.de/hp_download.htm gasesti ceva aprinderi electronice(6 si 12V).
×
×
  • Creează nouă...