Korben Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Dragilor, informatiile date de voi sunt foarte utile, dar nu in cazul de fata Haideti sa nu mai incurcam omul cu indicatii "dupa", nu cred ca il ajuta cu ceva Partea proasta e ca avem printre noi un posesor de motocicleta care nu face cinste comunitatii Daca stiti despre cine e vorba, scrieti, daca nu, nu Sarbatori fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Dragilor, informatiile date de voi sunt foarte utile, dar nu in cazul de fata Haideti sa nu mai incurcam omul cu indicatii "dupa", nu cred ca il ajuta cu ceva Partea proasta e ca avem printre noi un posesor de motocicleta care nu face cinste comunitatii Daca stiti despre cine e vorba, scrieti, daca nu, nu Sarbatori fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stifler Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 (editat) Salut.Am si eu o problema asemanatoare am vandut acum cativa ani o motoreta.Honda nsr 125.AR 19 STF unui anume domn pe numa Brostean Alexandru care pe atunci statea in Lipova dupa putin timp de la tranzactie lam cautat in Lipova dar de la vecini am aflat ca s-a mutat iar la numarul de telefon nu mai raspundea.Inca detin CIV-ul de la motoreta.Daca aveti informatii despre proprietar sau moto mi-ati fi de mare ajutor.Mersi. Editat Februarie 6, 2015 de Stifler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate