Sari la conținut

bbaarrbbooss

Membru
  • Număr conținut

    320
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Suzuki V-Strom DL650
  • Numar Moto
    B --- BRB
  • Club
    Fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR 600 F4i

Vizitatori Recenți Profil

844 citiri profil

bbaarrbbooss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Va mulțumesc pentru sfaturi. Am început prin a lua legătura, la recomandarea colegului Adrian M., cu cei de la www.gentimoto.ro în speranța că scap de tot felul de improvizații. Le am dat mail aseara și azi am mers la depozitul lor de unde am luat setul de prindere. Ca și preț mi a zis băiatul de acolo sa i dau cât consider, convening intr un final asupra sumei de 20 lei. Le mulțumesc pe aceasta cale și cu siguranta m au câștigat ca și client.
  2. Salutare, Din neglijenta se pare ca am pierdut șuruburile și alte elemente de prindere ale plăcii de topcase. Dacă are cineva pe acasă un set ca asta și nu are ce face cu ele le cumpăr eu sau dacă îmi poate spune cineva dimensiunile lor (șuruburi, plăcute) Mulțumesc
  3. Salutare Scuze pentru răspunsul târziu dar am fost foarte ocupat în ultima perioada. Nu am niște poze în care sa se vadă bine crashbar-ul. O sa revin cu poze zilele astea. Am mai cumparat un topcase dar nu l-am montat întrucât am pierdut șuruburile de prindere ale plăcii. Între timp am apucat sa fac 140 km în oraș iar consumul mediu a ieșit 6,1 l/100 km, la turații pana în 5000 rot/min. » Post actualizat in 15 Mar 2018 21:55 Elementele astea de prindere le am pierdut. Dacă ma poate ajuta cineva cu ele as fii recunoscător
  4. » Post actualizat in 12 Feb 2018 14:42 Asa sa fie! Mulțumesc
  5. Si ca era o oferta foarte bună... Reducere 1300 euro în schimbul a 4400 km și mai puțin de 1 an vechime
  6. Mulțumesc La varianta XT îmi plăcea ca venea dotata cu handguards și protecție motor, nu neapărat spitele. Iar ei mi au oferit gratis dotările astea la varianta standard, asa ca nu am stat pe gânduri.
  7. Ai dreptate. Nu vreau sa merg cu ea de frica sa nu se modifice
  8. Nu au cerut bani pentru cartea de identitate. Aceeasi oferta o aveau si MotorTeam. Saptamana viitoare vor merge cu ea la RAR, iar apoi urmeaza livrarea in Bucuresti. » Post actualizat in 21 Jan 2018 17:14 Multumesc! Multumesc! Multumesc! Multumesc!
  9. Salutare, A venit si randul meu sa ma laud cu mobra...pentru a doua oara fiindca am mai facut-o si pe rubrica de V-Stroame. Asadar... Acum vreo luna de zile eram in cautarea unui V-Strom in jurul sumei de 5500 Euro. Unii dintre membrii mi-au adus argumente pro si contra unei mobre noi/second hand si doresc sa le multumesc pe aceasta cale. S-a intamplat sa se schimbe socotelile si intre timp m-am hotarat cu privire la mobra, am gasit-o si am luat-o...V-Strom 650 - 2017. Dupa cautari la mai multi dealeri, am hotarat sa cumpar de la Est Bike Adventure Constanta. MotorTeam nu a oferit niciun fel de discount, Just Motors imi ofereau manopera la primul schimb de 1000 km gratuita (adica vreo 60 lei ) si imi cereau 40 Euro pentru cartea de identitate. Est Bike Adventure mi-a oferit handguards si protectie motor in pretul de 7590 Euro: Deci in final o reducere de aproximativ 300 euro in accesorii si transport gratuit in Bucuresti. Am comandat-o pe 29 decembrie, vineri a ajuns, iar azi am fost la despachetare/montare. Altfel spus... Un vis devenit realitate!
  10. Da, mi s a părut super ok dealerul. Mai aveau vreo 4 pe care trebuia sa le livreze la Cluj, dar la primăvară fiindca asa solicitasera proprietarii, oferindu-i cazare gratuita pana atunci.Mi a plăcut și de cei de la Just Motors, care, după ce le am prezentat oferta celor de la Constanța mi au recomandat sa cumpăr de acolo fiindcă e o oferta foarte bună și ei nu pot sa ofere asa ceva.
  11. Când am ajuns montau una identica cu a ta...sau era chiar a ta
  12. Nu-mi mai aduceam aminte, dar m-a ajutat pagina 815 Cu ocazia asta am revazut si oferta ta cu privire la ungatorul de lant
×
×
  • Creează nouă...