stulewa Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 hmmm, locu 20... am imbatranit de tot, nici la ciordeala nu ma mai pricep! e clara treaba, la voineasa vin cu Ted la tratament si alcoolizare si ne face Fane un masaj la talpi sa ne relaxam. dupaia poze pe podium, pupaturi si la revedere! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Va pregatesc si 2-3 ciobanite sa va traga cu seu pe sale si seara mergem toti la maneloteca in sat sa facem frumos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Atillase, de cand ne ameninti cu gagici in pădure, m-am plictisit. Adu-le frate odata sa nu mai auzim atâtea bârfe despre ciordeala. Respect. Editat Aprilie 10, 2015 de lucihusky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 pai si eu m-am plictisit de cand va amenint..cand le-am adus brusc nu a mai fost cerere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate