Pensiunea La Motoare Postat Aprilie 9, 2015 Autor Share Postat Aprilie 9, 2015 Va mulțumesc mult de sfaturi ,cu siguranța la următoarea editie voi tine cont de toate părerile cum bine ați vazut ca încercam sa ne organizam din ce in ce mai bine. Am greșit la breifing stiu dar emoțiile m-au copleșit ,asta e accept realitatea sunt la început de drum data viitoare voi face mare de tot un banner cu toate informațiile bine enunțate ,plus un discurs bine pus la punct. Am avut 10 oameni in pădure data viitoare sper sa am 20 sa si cu camere de filmat . Va urez paste fericit in cazul in care nu mai intru pe net. Va mulțumesc încă o data pt participare si scuze pt greșeli!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Fii atent pe viitor,fa un panou sau pur și simplu lipește pe o duba briefingul făcut din timp.îți treci tu în liniște tot ce și de spus și rogi la înscrieri toți sa citească hârtiile.scurt și cuprinzător.odată citit tu vii doar cu mici completări și te asiguri ca știe lumea tot ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 hmmm, locu 20... am imbatranit de tot, nici la ciordeala nu ma mai pricep! e clara treaba, la voineasa vin cu Ted la tratament si alcoolizare si ne face Fane un masaj la talpi sa ne relaxam. dupaia poze pe podium, pupaturi si la revedere! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Va pregatesc si 2-3 ciobanite sa va traga cu seu pe sale si seara mergem toti la maneloteca in sat sa facem frumos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Atillase, de cand ne ameninti cu gagici in pădure, m-am plictisit. Adu-le frate odata sa nu mai auzim atâtea bârfe despre ciordeala. Respect. Editat Aprilie 10, 2015 de lucihusky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 pai si eu m-am plictisit de cand va amenint..cand le-am adus brusc nu a mai fost cerere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate