bbaarrbbooss Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Salutare, Am nevoie de un detinator de V-Strom 650 2004-2011 din Rm. Valcea care ma poate ajuta cu dimensiuni pentru diverse accesorii, ex. crash-bars, protectie motor, suporti side-case, cric central. Am posibilitatea ca tata sa mi le confectioneze si ar dori sa cunoasca dimensiunile exacte, eventual sa se deplaseze acasa la un detinator de V-Strom pentru a le masura sau daca exista posibilitatea sa i le imprumute pe o scurta perioada pana la realizarea acestora. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Gata ai luat-o deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Daca ai drum pe la pitesti te pot ajuta cu masuratorile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2015 Gata ai luat-o deja? Inca nu, dar incep pregatirile pentru sezon Daca ai drum pe la pitesti te pot ajuta cu masuratorile. OK. Voi lua in considerare disponibilitatea ta. Multumesc! Lasa-mi, te rog, un nr de tel in PM. » Post actualizat in 06 Jan 2015 08:26 Am facut rost de crash bars si scut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 0757723478 Laurentiu,vezi ca raspunde mai greu dar pana la urma raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2015 0757723478 Laurentiu,vezi ca raspunde mai greu dar pana la urma raspunde. Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate