christensen Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Buna ziua, Poate cineva sa-mi dea o schema electrica la un Honda CB500 din anul 2000. Am o problema cu martorii din bord, chiar cu bordul in sine si doresc sa o verific, consider ca nu face masa corespunzator, dar nu stiu unde sunt legaturile facute,,,, in far mufele sunt ok, dar vreau sa verific intreg cablajul. ps. daca ati mai putea incarca un manual serviz mi-a fi de mare ajutor. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 gasesti pe net manuale de reparatie in pdf. Daca ai nevoie de piese,da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geanyiuly Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 http://www.manualedereparatie.info/en/download/Honda-Cb500-S-93-Haynes-Service-Manual.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2015 multumesc, intre timp am gasit ceva, inca nu l-am verificat 100%, dar sper sa fie bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate