Ovidiu Florin Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Salut dragi colegi . As vrea sa achizitionez un aprilia rs 50 din 2002 ,si am cateva intrebarii . .As vrea sa-i pun set mai mare 70/80cc(nu China) : 1. Ce set recomandati ? 2.De unde as putea sa-l achizitonez?(am tot cautat ,malossi,airlas ,etc,dar nu am gasit nimic.) 3. Ce pret? Daca are cineva set ,sa-mi lase un mesaj . Multumesc mult . Sunt incepator pe forum ,daca nu e postat bine ,sa mute un moderator . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 am reparat cateva mobre de genu asta ,chiar pe vremuri am detinut un model de asta(prima mobra)...si hai so luam cu inceputu` .Pentru un set din gama la care faci tu referire ti-as recomanda si un abielaj bun(olimpia ,wossner etc ) altfel o sa ti se duca ambielajul foarte des daca nu este unu de calitate ... Toate aceste schimbari te vor duce la o suma apropiata cu suma mobrei care vrei s-o achitionezi ...dar totusi daca te gandesti s-ai schimb t-ash putea face o recomandare este drept nu este malossi dar la cat o sa ti mobra (te vei plictisi repede ) te ajuta .... https://www.motobikeshop.eu/ro/set-motor-chiuloasa-ambielaj-minarelli-am6-top-85cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Stage 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Malossi, Stage 6 si parca si Polini au. Dar dai pe set cat e mobra. Intr-adevar, si schimbarea se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate