Sari la conținut

alecscosmi

Super Membru
  • Număr conținut

    533
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alecscosmi

  1. Aerox. La banii astia gasesti ceva cu un set tuning decent. Problema e ca pentru ca 2 timpi si pentru ca toba.
  2. Obisnuiam sa facem asemenea lucruri la servici, intre colegi, cu incuietorile dulapurilor, si ne amuzam copios. S-a incercat cu aproape orice era de incercat, doar spartul lacatului ramanea solutia. La incuietoare de la masina e putin mai dificil, oricum nu doresc nimanui asa ceva. Cel putin nu la masina si la butucul casei.
  3. Cred ca si-a rezolvat problema din 16 pana azi
  4. Si eu am patit o singura data asa, exact la fel, la R6. Dupa o iarna, a pornit perfect, am facut cateva ture, apoi.. la revedere. Da' am facut cu mana la un nene, si m-a ajutat cu o galeata de curent. Si-a revenit ca prin minune, si merge si acum, fara probleme. Nu m-as speria foarte tare in locul tau.
  5. Toarna ulei pe disc . Imi aminteste de Roman diesel, sau autobuzele articulate Eu as incerca sa curat discul si / sau placutele de frana.
  6. Era sa-l pomenesc, da' am zis sa fiu la moda.
  7. Pentru majoritatea expertilor, da, trebuia sa sara peste.
  8. In teorie, in motovlogg-ing ar trebui sa se dezbata niste teme, niste puncte de vedere, pareri personale despre un "x" subiect. Da' mai e cale lunga pana la asta, in Romania mai ales. Daca n-ai ce zice, faci pe maimuta-n trafic, si te astepti la like-uri, abonati si tot tacamul. Singurul motovlogger care-l urmaresc de vreo 4 ani este M13 (Mordeth13), care chiar merita urmarit. (daca nu ma insel, el a inventat termenul de motovlogger)
  9. Si cel mai probabil nici al tau
  10. Taci bree, ca-ti pui expertii-n cap!
  11. Eu vorbeam de cei care sustin ca nu au incalcat legea sau regulile niciodata. Daca nu stii contextul discutiei (sau cel putin esti incuiat si nu-ti dai seama de el), data viitoare abtine-te de eroisme ca nu te asculta nimeni. Si multumesc ca ai avut timp sa-mi citesti borala, chiar ma simt important! @adiy32, el e axat strict pe cazul asta, noi vorbim la general. Nici asta nu si-a dat seama.
  12. Corect, corect. Da' era vorba de "mori mai greu daca n-ai ITP sau RCA", cu sau fara permis.
  13. Ala da cuvant! Aaaaa, daca stii ca ai respectat legea, da' esti in ceruri, te ajuta la... la? ) In Romania poti respecta toate regulile si legile concepute, ca tot o mierlesti. Prin urmare, teoria ta nu prea e valabila. Cazurile de deces in care motociclistul a respectat regulile de circulatie sunt destul de multe, spre surprinderea ta.
  14. Cu tot respectu', te poti spala cu legea si regulile pe cap. Sa dea cu piatra motociclistu' care a respectat legea si regulile mereu. Si cei mai multi, probabil au supravietuit din cauza norocului, nu din cauza legii sau a regulilor. Le poti respecta pana iti cresc fire albe de par, cand cazi sau intra cineva-n tine, se intampla. Cu sau fara respectul fata de regulile si legile tale.
  15. Adevarul nespus. Da' nu-s sanse sa recunoasca nimeni. Aici toata lumea-i corecta, toata lumea-i atenta si nimeni nu pateste nimic din pricina atentiei. Toti vorbesc de masuri de siguranta, toti ii pun la colt pe cei incepatori, da' niciunu nu se uita in trecutul lui. Ca deh, sunt in masura sa ofere sfaturi ca au experienta dom'le.
  16. Tine-ma doamne departe de orasul bucuresti!
  17. Ai face bine sa mergi la colindat de pe acum, poate se mai aduna inca pe atat si inca ceva.
  18. Subscriu la ce a spus colegu'. Ar merge si 250 in 4 timpi. Nu ar fi capacitatea cilindrica batuta-n cuie, mai mult conteaza stapanirea de sine. Oricum, experienta se va acumula in timp si sunt sigur ca "standardele" se vor ridica. Inclusiv si trotineta de strada. Pana la 24 de ani ai timp sa experimentezi. Spune-ne si bugetul de care dispui.
  19. alecscosmi

    Intrebari sa bobber

    Avand in vedere ca bobber-urile sunt hardtail (asa e rasa), adica nu au amortizoare spate, s-ar putea sa fie cam incomod fara o sa cu arcuri. Da' ce-ti pasa? Fa-o custom, exact asa cum iti place! Poti sa-i adaptezi ce doresti, nu ar trebui sa ai un stas in minte.
  20. Eu am auzit ca, cica KTM-urile ar fi motoare de mecanici, fiind destul de defectuoase. Cica... Arunca un ochi si peste WR sau YZ de la Yamaha, poate se prinde ceva de tine, desi cred ca ti-ar depasi bugetul putin.
×
×
  • Creează nouă...