Sari la conținut

Aprilia RS 125 zornait metalic ! (nevoie rapida de ajutor)


Postări Recomandate

Salutare.

Azi in timp ce ma plimbam cu ea aud niste zornaituri metalice , se resimte socul chiar si in ea , vibreaza ca sa zic asa la fiecare zornaitura. Mentionez ca se aude pana la 4mii de ture , mai sus de turele astea zornaitul ala iese.

Am ajuns acasa , am dat bujia jos , am verificat presiunea care era perfecta , am iesit iar cu ea , am vazut ca urca lejer in ture , nu da semne ca si cand cilindrul ar fi de vina. Dar sunetul tot persista . Ma gandesc ca ar putea fi din cauza bendix-ului care e probabil sa imi atinga de magnetou la turatii mici .

Acum 4 zile am schimbat cititorul si am scos magnetoul si bendix-ul , iar cand am pornit-o am observat ca decupla foarte greu bendix-ul , ramanea cuplat si dupa ce o porneam , insa la urmatoarele porniri nu am mai avut probleme.

Nu stiu care sa fie exact problema , am ascultat cu atentie insa nu prea am ureche muzicala si tot ce am putut sa observ a fost ca sunetul vine din intreg motorul , ca si cand ceva loveste de altceva. Nu stiu daca biela ar putea lovi in carter , dar daca ar fi asa ar afecta si in mers. Ea merge normal , numai ca e acel sunet enervant care ma zgarie pe creier...si sper sa nu ma zgarie si in portofel ..

Sper sa ii dau de cap si sa scap si de stress-ul asta .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

rulmenti de la ambielaj i-ai verificat ?piulita care strange magnetou ai verificato? io zic ca ar fi a doua.. la piulita aceea se strica foarte des filetul in timp se va accentua si iti va rupe pana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...