Victor_vclic Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Ventilatorul fixat pe axul volantei trage aer rece in carcasa de plastic care inconjoara cilindrul. Pe unde este evacuat aerul? Stiu ca exista un furtun subtire de legatura care aduce o parte din aerul cald de la motor in filtrul de aer si-l combina cu aerul din exterior. Ce se intampla insa cu restul aerului din sistemul de racire, pe unde e evacuat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Aerul cald iese pe sub scuter inainte de roata spate,de jur imprejur la teava de exapament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Februarie 6, 2015 Autor Share Postat Februarie 6, 2015 (editat) Fiind frig afara am obturat partial orificiul ventilatorului cu o bucata de hartie rotunda aproximativ 4x4cm cu gand sa limitez racirea. Bucata aceea de hartie fiind moale cred ca s-a indoit si a fost aspirata de ventilator in interior. Imi faceam griji ca este posibil sa fi ramas blocata printre aripioarele cilindrului sau in vre-o sita ceva. Se pare ca nu este cazul sa ma ingrijorez, nu? Apropos, ce parere aveti, este o idee buna obturarea partiala a orificiulului de admisie aer pe vremea asta? Multumesc. Editat Februarie 6, 2015 de Victor_vclic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Nu are rost sa obturezi nimic la ventilator ca nu e atat de frig afara. Oricum daca e foarte frig nici nu cred ca mergi cu el . E mare orificiul de jos pe unde e dat afara aerul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 io zic sa dai jos capacul de pe ventilator, si sa cauti bine hartia aia, sa nu ai surpriza ca a ramas agatata in urechile de racire, ca e pacat sa prajesti motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Februarie 7, 2015 Autor Share Postat Februarie 7, 2015 (editat) @andreizalau, razi, dar la vechea Dacie cartonul in fata radiatorului ajuta iarna. Se incalzea mai repede, impingeai socul mai repede... La scutere am inteles ca nu e cazul. Editat Februarie 7, 2015 de Victor_vclic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate