clandestin_IFBB Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 Salutare!!! Ma intereseaza sa inchiriez un garaj sau un spatiu unde mi pot tine motoreta vreo 6 luni (aprilie-septembrie) dar sa fie in Tgv. Ideea e sa am acces oricand la el - 24/24. Garaj sau un spatiu deschis , proprietate priv, imprejmuit, pazit sau monitorizat video. Cine ma poate ajuta, rog sa mi spuna pe PM cateva detalii si pretul/luna. Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 (editat) Salut, si eu caut, poate gasim ceva amandoi si facem share, am un honda cbr 600f. Editat Martie 11, 2015 de rekaller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Martie 11, 2015 Autor Share Postat Martie 11, 2015 Sigur ca da, daca gasesti ceva inaintea mea, anunta ma! Pana acum n am gasit nimic. In ce zona stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Sigur ca da, daca gasesti ceva inaintea mea, anunta ma! Pana acum n am gasit nimic. In ce zona stai? In centru, pe langa electrica, tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Martie 11, 2015 Autor Share Postat Martie 11, 2015 in m11 dar e ok oriunde garajul, nu ma deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 in m11 dar e ok oriunde garajul, nu ma deranjeaza. Salut, am gasit garaj, proprietarul cere 1 mil pe luna, si e de acord sa punem 2 motociclete, deci ar fi 50 de lei de fiecare pe luna. Garajul e langa giratoriul calea domneasca cu drumul catre sinaia, piata brazi. Lasa-mi numarul tau de tel, sau da-mi un semn la 0745626516. Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Martie 17, 2015 Autor Share Postat Martie 17, 2015 Am gasit si eu chiar aici la mine in m11 dar zilele astea iti spun sigur pt ca tb sa ma duc sa vad daca incape moto langa o masina care uneori o mai lasa acolo. Daca nu rezolv aici, luam ce ai gasit tu. Ms mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate