nightster Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 (editat) Anticipand putin venirea primaverii si deschiderea sezonului moto o punem de un party la ELEVEN unde sa ne petrecem asa cum numai motociclistii stiu sa o faca! Toata lumea e binevenita la un gratar, bere rece si muzica asa cum ne place » Post actualizat in 26 Feb 2015 12:19ELEVEN este situat in incinta fostei fabrici Pionierul, Str. Tabacarilor 7, in zona Budapesta » Post actualizat in 06 Mar 2015 11:06Din motive obiective se amana pentru data de 20 Martie DRACULAS SPRING PARTY. Ne cerem scuze si speram sa ne vedem cat mai multi pe 20! » Post actualizat in 06 Mar 2015 11:4420 Martie! Editat Februarie 26, 2015 de nightster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Asadar maine, 20 MARTIE 2015, este ziua in care ne vedem si bem o bere impreuna, bucurosi ca a venit vremea de motoare Va asteptam incepand cu ora 21.00. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Pas cu pas, sezonul moto bate la usa, si de ce nu sa-l intampinam cu o pterecere asa cum numai motociclistii stiu sa o faca! See you there! Ora - 21:00 Locatia - Eleven Social club L&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 A fost un weekend frumos, inceput bine cu petrecerea la care am participat. Va multumim pentru participarea in numar asa mare, speram ca v-a placut si va mai asteptam. Va uram un sezon 2015 plin de evenimente frumoase, de multi km si la cat mai multe intalniri, Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate