Sari la conținut

JustMe_DF

Super Membru
  • Număr conținut

    831
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1991
  • Motocicleta
    HD
  • Numar Moto
    unu mic

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ Festival Kawa VN800A Dragstar 1100 BMW R 1100 RT HD XL 1200 C HD Softail

Vizitatori Recenți Profil

1.348 citiri profil

JustMe_DF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. A fost un weekend frumos, inceput bine cu petrecerea la care am participat. Va multumim pentru participarea in numar asa mare, speram ca v-a placut si va mai asteptam. Va uram un sezon 2015 plin de evenimente frumoase, de multi km si la cat mai multe intalniri, Respect
  2. Asadar maine, 20 MARTIE 2015, este ziua in care ne vedem si bem o bere impreuna, bucurosi ca a venit vremea de motoare Va asteptam incepand cu ora 21.00. Respect
  3. Rog pHa_king sa faca si el o precizare... asa cum eu fac acum Dracula Moto Party ... nu are nicio legatura cu clubul Draculas MC. Sper ca lumea motociclistica sa faca diferenta, Respect !
  4. Cati oameni o sa aibă coloana ? Si la Predeal tragem la o pensiune oarecare sau aveți deja locatia si pe cineva care ne așteaptă cu micii si berea ?
  5. Am fost, m-am dat cu aproape toate. Au fost 2 zile extraordinare ! Multumesc tuturor... Impresionant - V Rod Muscle ! noile modele ABS - perfecte ! FELICITARI H.O.G ROMANIA !
  6. Asa cum spunea cineva anterior șoferii au început sa meargă la intimidare, sa taie calea pentru ca ei sunt protejati; Experiența sau teama ar trebui sa fie cea care sa te scoată din astfel de evenimente. Taximetriști care-ți spun in fata dupa ce-ți întorc la 180grd ca ii doare-n pl de tine.
  7. am trecut spre dupa amiaza pe la Harley si-am vazut motocicleta model Softail Night Train; am aflat ca e ok motociclistul.
  8. o motocicleta deosebita; sa ai grija de ea !
  9. la xl ul meu 1200 am luat placute de la kawa motors 200si un pic lei
  10. Depinde de proprietari : ai un sportster 883/1200 75% din timp mergi in oras, 25 % ai deplasari in afara orasului pentru ultimul procentaj sporsterul pentru proprietar este un cruiser ! de ce ? -pentru ca poti merge cu o viteza de croaziera de 135km/h -poti parcurge distante lungi de peste 1000km -si ca nu te doare nimic ! daca esti persoana care stie ce face si cum trebuie sa faca o distanta lunga ! pe unii si pe un cruiser ii doare-n .... dupa ceva km (peste 800km....) *pentru unii posesori de sportster, el este si un cruiser numai prin simplu fapt ca desi isi pot permite o alta motocicleta, nu-si cumpara pentru ca nu simt nevoia de o moto din categoria cruiser , atata timp cat sporsterul isi face treaba asa cum trebuie si din categoria in care se afla,
  11. nu am asigurat pe nimeni... de nimic am dat doar 2 ipoteze ... stai calm, nu-mi doresc decat o seara linistita,
×
×
  • Creează nouă...