lessy Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 dar amu serios,daca ai 798 de posturi,si ma gandesc ca tot citesti pe forum cate ceva, nu iti dai seama ca ce legatura ai intre cuzineti si blit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Tu ai motoare "la care noi nu putem sa explicam cum funcționează" dar noi am citit și cărți de gramatica, astfel timpul nostru s-a împărțit în două. Să ai baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Oameni ca voi au facut forumul praf. sigur )) cum ai vrut sa raspundem? miculu motociclist,ai grija ca vanzatorul ori te minteste ori nici el nu stie ce vorbeste ... ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Martie 2, 2015 Autor Share Postat Martie 2, 2015 miculu motociclist,ai grija ca vanzatorul ori te minteste ori nici el nu stie ce vorbeste ... ?! Si cat o fost de greu sa spui asta in primul tau post ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Si cat o fost de greu sa spui asta in primul tau post ? foooarte greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Omul spune ca mergea,a vrut sa bliteze pe cineva si a oprit curentul,moment in care a crapat segmenti zice el..E posibil aceasta sa fie problema,sau are altceva mult mai grav ? Nu pot sa cred asa ceva, cata imaginatie are vanzatorul din povestea asta.... De ce nu i-ai spus mai Emanuel ca tu intretii niste motoare, de care unii s-ar mira ca inca mai functioneaza, si tu nu crezi astfel de baliverne? Nu era mai simplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Și vezi ca blițul e pe stanga și butonul de oprire de urgență e pe dreapta. În plus din faptul ca lumea a crezut ca e o glumă trebuia să te prinzi ca e o prostie ce ți-a zis ăla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Tu crezi ca am pus ca stiu si vreau sa fac misto? v-am zis doar ce mi-o zis omul si vroiam sa vad daca teoretic e posibil acest lucru.. Greseala ta e ca te-ai repezit repede pe forum sa vii cu explicatia asta de copil naiv data de nea asta de ti-a turnat gogoasa si dupa ce ai cazut de gansac, te superi ca esti luat de fraierica... Pai nu mai bine intrebai pe unu pe altu, prieteni, amici, dar asa in spirit de gluma ca prea e de rasu curcilor explicatia asta pe care ai primit-o. Lasa ce o sa te faci tu mare si apoi....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate